In jurul orelor 20 s-a terminat turneulA de la Fălticeni.Cand vedeam urgia de afara de vineri ma gandeam ca nu va veni mai nimeni.Au fost intr adevar mai putin decat ne asteptam initial,dar suficienti pentru un turneu de buna calitate.Le multumim tuturor,unii veniti de la distante mari,altii mai aproape,apreciem efortul facut de acestia in niste conditii meteorologice vitrege.(am studiat prognoza INMH de mai multa zile,pt azi,acu o saptamana,arata soare si temperaturi in jur de 0 grade....kkt)
S-a jucat O+A.La amatori au fost 42 de jucatori repartizati in 6 grupe superioare,din care s-au calificat primii 3 si inca doua cele mai bune locuri 4.S-au facut 4 grupe superioare de 5 din care au mers primii doi,si apoi eliminatorii directe
Clasamentul la Amatori,in parte superioara,e:
1.ROSCA NICULAI-GALANESTI
2.URSULEAN VASILE-STRAJA
3-4
DUCEAG CATALIN-Botoșani
URSULEAN FLORIN-STRAJA
5-8
HURJUI DOREL-FRATAUTI
FINDANIS ALIN-Fălticeni
MOTISAN DRAGOS-MANGALIA
URECHE ION-Botoșani
Restul clasamentului il voi posta maine
La Open au fost 16 participanti.Pentru a nu termina prea devreme fata de Amatori,am decis sa se joace fiecare cu fiecare.Oboseala a fost mare,dar in definitiv ne-am adunat sa pierdem o zi cu prietenii jucand tenis,asa ca...Estimarea a fost corecta,cele doua turnee terminanadu-se aproape simultan.
A fost un turneu extrem de strans,primii 4 clasati avand acelasi numare de victorii.
Primii 6:
1.COZMA CATALIN-Fălticeni
2.NEMTOI GABI-SUCEAVA
3.ILIES IOAN-RADAUTI
4.MOSNEAGU MARIUS-Fălticeni(ORG)
5.CARPOVICI BORIS-Fălticeni
6.MOROSANU VASILE-SUCEAVA
Restul maine.
Multumim inca odata tuturor participantilor.
La sala au sosit si dl primar si viceprimar,care au fost incantati de amploarea evenimentului Amatur.
Pentru a evita situatia de anul acesta,s-a luat decizia ca un turneu A sa fie organizat anual(cel putin incercam)odata cu zilele orasului,in reajma datei de 22 iulie(cand e sarbatoarea S.f.Ilie,hramul orasului)