Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Conform clasamentului din 10 iunie 2010 nu indeplinesti niciuna dintre cele 2 conditii pentru a fi obligat sa joci la Open. Asadar, poti juca la Amatori, desi valoarea ta este de Open. Era cantecul ala cu valoarea mea, valoarea mea... ce zici Dragos nu joci mai bine la Open? Te pun in grupa cu mine sa-ti iei revansa! Sau vrei neaparat o cupa?! :lol: :lol: :lol:magyc2005 a spus:pot sa joc la amtori ? Sorine?
Sorine, te rog frumos, rezerva apartamentul de la pensiunea Cris, pentru Deva.sorin167 a spus:Referitor la cazare, am gasit camere libere numai la Pensiunea Cris Calinesti. Pretul unei camere este de 50lei/camera/noapte. Celelalte pensiuni sunt ocupate integral datorita faptului ca sunt zilele orasului. Am rezervat 4 camere pentru Mangalia, o camera pt Slobozia si una pentru Vali Suta si Nicu - DTS. Mai este disponibil doar un apartament la 100 lei/noapte cu 4 locuri de cazare.
Daca mai sunt si alte solicitari va rog sa imi spuneti pana maxim miercuri pentru a putea rezolva!
Cu mare placere o asteptam! Si daca te intalnesti cu Vasile spune-i sa vina si el!lica a spus:...Sorine ce ai zice sa te trezesti cu Badeasca pe cap la acest turneu,te-ar deranja?!?eu i-am facut propunerea si era destul de incintata... :lol:
Este probabil sa nu mai fie asa de cald, dar va fi mult condens avand in vedere ca prognoza meteo anunta ploi la sfarsitul saptamanii.Alex.C a spus:salut Sorin ! o intrebare : o sa fie la fel de cald pe cat am auzit ca a fost saptamana trecuta la turneul B ? sau si mai cald avand in vedere numarul mai mare de participanti ? Te intreb pt ca la mioveni am simtit ca ma sufoc in anumite momente si cica nu ar fi fost asa de cald ca la voi ...
In proportie de 95% vom incepe ambele competitii de dimineata. Suntem in masura sa asezam 21 de mese in 2 sali si astfel vom acoperi necesarul.andu a spus:Salut Sorin.
Ati luat o decizie in ceea ce priveste ora de incepere a celor doua competitii (Open/Amator) ?
Multumesc.
Am reusit sa reparam climatizarea de la sala! Conditiile vor fi bune!sorin167 a spus:Este probabil sa nu mai fie asa de cald, dar va fi mult condens avand in vedere ca prognoza meteo anunta ploi la sfarsitul saptamanii.Alex.C a spus:salut Sorin ! o intrebare : o sa fie la fel de cald pe cat am auzit ca a fost saptamana trecuta la turneul B ? sau si mai cald avand in vedere numarul mai mare de participanti ? Te intreb pt ca la mioveni am simtit ca ma sufoc in anumite momente si cica nu ar fi fost asa de cald ca la voi ...