Cred ca pe tine Georgica.
eu sunt deja, de cand cu aia care vor sa joace cu fete "musamale" sau "rotisate"in continuare...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cred ca pe tine Georgica.
Se retrage Zamfir Gabriel din Targoviște.... neserios...
Daca cei 7 jucatori vor recunoaste ca v au pus sa i inscrieti, atunci fiecare va primi cate 3 puncte penalizare si dumneavoastra 0. pentru fiecare jucator care spune ca l ati inscris dumneavostra fara sa va spuna o sa primiti 3 puncte de penalizare.De ce sunt bifati cu R1 cei care inscriu mai multi jucatori!? Adica daca eu inscriu acum 7 jucatori si nu vin decat eu.. inseamna ca sunt suspendat automat pe 3 luni?! (pentru situatia in care retragerea este anuntata dupa data limita joi ora 21.00)
Cred ca in cazul de mai sus trebuie inregistrat R1 in dreptul lui Zamfir Gabriel.
Din Craiova se inscrie Sultan Valentin la avansati, iar Marin Puiu din Amarastii de Sus se inscrie la open.
Pentru situatia descrisa de mine as putea primi in cel mai rau caz 6 luni.
Tot nu inteleg cum luati legatura cu ceilalti jucatori.. unii chiar nu au cont in Amatur.. o sa faceti ancheta sa va dau numerele lor de telefon sau al persoanelor de contact.. oricum e bine sa aveti in vedere sa dercrieti procedura complet in Regulament, pentru evitarea unor situatii tensionate.
Se retrage de la elite Mostovoi Andrei.
Din cauze medicale (probleme la un genunchi), Marin Puiu se retrage.