AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Unirii", București Top Tenis Arena - 21.01.2017

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Se retrage Ionita Fabian;
Intra pe lista principala:

Zaharia Puiu - București

Din păcate nu pot onora aceasta intalnire oricat mi-aș dori. In timp ce voi o sa loviți mingea, eu voi lua din țepi finuțului meu, Luca. Distracție placută!

Zarinschi Catalin - Galați OPEN
Arabagiu Marius București - OPEN

Pentru concurs sambata inscriere 21.01.2017-Incepatori Alexandru Caranda. Mulțumesc

De ce sunt bifati cu R1 cei care inscriu mai multi jucatori!? Adica daca eu inscriu acum 7 jucatori si nu vin decat eu.. inseamna ca sunt suspendat automat pe 3 luni?! (pentru situatia in care retragerea este anuntata dupa data limita joi ora 21.00)
Cred ca in cazul de mai sus trebuie inregistrat R1 in dreptul lui Zamfir Gabriel.

Ultima editare:
De ce sunt bifati cu R1 cei care inscriu mai multi jucatori!? Adica daca eu inscriu acum 7 jucatori si nu vin decat eu.. inseamna ca sunt suspendat automat pe 3 luni?! (pentru situatia in care retragerea este anuntata dupa data limita joi ora 21.00)
Cred ca in cazul de mai sus trebuie inregistrat R1 in dreptul lui Zamfir Gabriel.
Daca cei 7 jucatori vor recunoaste ca v au pus sa i inscrieti, atunci fiecare va primi cate 3 puncte penalizare si dumneavoastra 0. pentru fiecare jucator care spune ca l ati inscris dumneavostra fara sa va spuna o sa primiti 3 puncte de penalizare.
R1 se centralizeaza exact pe amatur.ro in clasament la fiecare jucator. aici pe forum nu se poate face asta si primesc R1 cei care fac retragerile, R1 fiind oricum acordat doar pentru a putea face noi o statistica.

P.S. cred ca la situatia ipotetica descrisa de dumneavostra ati primi vreo 9 luni suspendare :p

Pentru situatia descrisa de mine as putea primi in cel mai rau caz 6 luni.
Tot nu inteleg cum luati legatura cu ceilalti jucatori.. unii chiar nu au cont in Amatur.. o sa faceti ancheta sa va dau numerele lor de telefon sau al persoanelor de contact.. oricum e bine sa aveti in vedere sa dercrieti procedura complet in Regulament, pentru evitarea unor situatii tensionate.

Pentru situatia descrisa de mine as putea primi in cel mai rau caz 6 luni.
Tot nu inteleg cum luati legatura cu ceilalti jucatori.. unii chiar nu au cont in Amatur.. o sa faceti ancheta sa va dau numerele lor de telefon sau al persoanelor de contact.. oricum e bine sa aveti in vedere sa dercrieti procedura complet in Regulament, pentru evitarea unor situatii tensionate.

Nu cred ca exista probleme atâta timp cât cel care face înscrieri în masa are obligația sa tina legătură cu cei inscrisi asa cum a făcut-o în prima faza.

?n mod normal penalitățile le suporta cel în cauza nu cel care l-a înscris, și nu trebuie neapărat sa se facă ancheta. Dacă cuiva nu-i convine, pe diferite motive, nu are decât sa-l contacteze pe unul din cei patru responsabili sa spună ca el a fost înscris fără voia sa.

Abia în acest caz penalitatea se îndreaptă către cel ce l-a înscris.

Back
Sus