AmaTur: Turneu A Turneu A-Cupa "'WHY NOT'' editia a 2-a-- ROMAN- 08.02.2014

cu multa placere se inscriu Robu Mihai din Mogosesti Siret;
Duman Iulian din Halaucesti;
Gurgu Fabian din Halaucesti

Va salut,

As putea sa stiu daca se poate sa particip la amandoua categorii? amatori si open
Astept un raspuns va rog. Multumesc

Anul trecut au existat plangeri pe aceasta tema din partea jucatorilor care aveau in grupa respectiva un sportiv care participa la ambele categorii.Erau perturbate desfasurarea grupelor superioare la Amatori si a celor inferioare la Open de aceea s-a interzis organizatorilor sa recurga la aceasta practica chiar daca scopul principal era completarea la Open a grupelor inferioare cu pana la 6 jucatori.Rspunsul in consecinta este NU

Am avut aseara o discutie telefonica cu dl Petenchi(care nu prea intra pe Forum)si mi-a spus ca a administratorul salii l-a asigurat ca totul va fi OK.Deasemeni am vorbit si cu dl Rojnita care m-a asigurat ca nu sunt probleme cu aducerea meselor de la Bacău la Roman.Vremea la Roman weekendul viitor(daca e sa ne luam dupa www.foreca.ro):nu sunt precipitatii,temperatura diurna in jur de 0 Celsius

De obicei Gelu vine cu multe materiale,e interesul lui sa vanda cat mai mult.Daca vrei ceva anume contacteaza l in prealabil pe MP ,are o rubrica"sticky" in sectiunea "Vanzari-Cumparari",nick-ul sau este "tibi"

Back
Sus