AmaTur: Turneu A Turneu A "Delta Dunării", Tulcea - 13.08.2016

Mihai, se pare ca trebuie sa mai suplimentati locurile ca sa impacati pe toata lumea: tulceni, constanteni, calaraseni...
Primul vostru turneu A este dorit de multa vreme si de multa lume ! ... E de bine !
Pe curand ! ;)

Mihai, se pare ca trebuie sa mai suplimentati locurile ca sa impacati pe toata lumea: tulceni, constanteni, calaraseni...
Primul vostru turneu A este dorit de multa vreme si de multa lume ! ... E de bine !
Pe curand ! ;)
Vom anunta joi când vom ști situația aproape reala, numărul exact de locuri. Ne g?ndim sa reconfiguram categoriile și poate facem și Incepatori.
Cert este ca cei înscriși pana acum vor avea loc sambata.

Grigore Laurentiu va rog !

- - - Actualizat - - -

Amatori

Se retrage Presura Marin, Slobozia - Amatori. Probleme familiale ! Multumim pentru intelegere. Problema este ca retragandu-se Nitu si Presura, am ramas si eu fara transport, de aceea adresez colegilor amaturisti o intrebare: are cineva drum spre Tulcea pe ruta Slobozia - Tandarei - Giurgeni, cu un loc disponibil si pentru mine, in caz contrar, fiind nevoit sa ma retrag si eu pana vineri seara ! Va multumesc !

Se inscrie la amatori Filea Adonis din Sibiu

Având în vedere faptul ca acesta este primul turneu A organizat la Tulcea și multi tulceni nu cunosc foarte bine regulamentul AmaTur și procedura de înscriere și retragere am marea rugăminte ca cei implicați în etapa de înscriere sa ia legătura pana vineri cu cei pe care i-au înscris pentru a confirma dacă vor fi prezenți sâmbăta la concurs. Sper astfel sa nu avem nici un absent nemotivat. Mulțumesc anticipat!

adi am eu loc in masina dar plec de vineri ca am cazare, i-ti las nr tf-0746111679

Se retrage Staicu Dan - Constanța - Amatori

(cu parere de rau ma retrag si de la meniu)

Am confirmare ca cei inscrisi de mine vor fi prezenti.Suciu ,Rasid,Durac si Asmarandei.

Back
Sus