AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

FelicitTari nenea Marcel
Cel mai tare turneu ca organizare
Nu cred, sunt sigur
Cu respect
Victor Sencu
Targoviște

Sent from my iPhone using Tapatalk

Organizare de exceptie,o echipa minunata care a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine,ne-au rasfatat cu o primire cordiala,iar sponsori sau intrecut cu surprize la tot pasul.
Felicitari Galați !
Felicitari Bucovina!
Multumesc din suflet Marcel G. si Ovidiu [ Cisnadie] pentru ajutorul si omenia cu care m-ati ajutat sa trec peste clipele grele,cand am fost la un pas de abandon, fara voi n-asi fi reusit !!!
P.S. Multumesc pentru sustinerea pe care l-am primit si de la distata prin mesaje si telefoanele primite.

Buna ziua,felicitari sincere dlMarcel Giosan,organizare impecabila fara timpi morti.Pentru mine o bucurie sa regasesc spiritul Amatur dupa ceva ani.Participare pe masura si oameni uniti doar de placerea de a juca tenis.
Imi pare rau de abandonul meu in grupele superioare dupa ce aveam o victorie ,dar de data asta familia a prevalat in fata tenisului....lucru care nu se intampla des :)
In final felicitari castigatorilor si participantilor!!

Un turneu excepțional din toate punctele de vedere.
Maxime felicitări organizatorilor domnului Marcel Giosan & Compani.
Deasemeni țin să-i felicit pe toți participanții de la categoria ,,începători"(căci aici am participat) indiferent de rezultatele obținute.
Feicitări câștigătorului concursului dl Firică Lucian de la categoria ,,începători" .
Cu stimă și respect.Remus Trocaru.

Bravooo, Govo ! Bineee, Gabi Lopatica si Ando!
Felicitari, Gelu !
Jos palaria, nea Deni !

Apropos: incantati peste masura de ascensiunea impresionanta a lui Andone (&1c), cel mai cunoscut amaturist cu priza toc care-si face de cap cu fractiile (devenit poate mai cunoscut decat insusi mr. dr. priza tok), Korn i-au dedicat o piesa: Atentie, vine Andone !

Buna ziua,
Multumesc organizatorilor pentru efortul depus in vederea bunei desfasurari a turneului.A fost senzational.
Numai bine!

ORGANIZARE EXEMPLARĂ care poate fi ridicată la statutul de ETALON pentru viitor .Felicitări tuturor celor implicați in frunte cu Dl Giosan . Respect !

Realizez ca dupa multe ture de competitii si cu cat mai mult ne apropiem fiecare jucator de marele premiu , oricare ar fi acesta , devine din ce in ce mai placut si mai greu totodata . Multumiri si aprecieri din partea baietilor de la Suceava care sunt recunoscatori pentru efortul considerabil depus de toti care au facut parte din organizare direct sau indirect .
Multumiri si aprecieri tuturor jucatorilor din circuitul amatur romanesc . Hai Romania :)

Foaia a fost completata gresit, rezultatul a fost trecut gresit; a fost 3-1 pentru mine. Se poate confirma cu dl. Stamate. Ce se poate face?
Greseala poarta si vina dumneavoastra,cel care castiga meciul trece rezultatul in foaie,iar in cazul in care rezultatele sunt trecute de adversar,ori capul de serie; nu este greu sa fie verificat corectitudinea acestuia.
Organizatorul poate remedia acesta eroare,dar nu mai poate face nimic in cazul in care aceasta victorie var fi adus o calificare in etapele superioare.
Cu stima.

Un turneu excepțional din toate punctele de vedere.
Maxime felicitări organizatorilor domnului Marcel Giosan & Compani.
Deasemeni țin să-i felicit pe toți participanții de la categoria ,,începători"(căci aici am participat) indiferent de rezultatele obținute.
Feicitări câștigătorului concursului dl Firică Lucian de la categoria ,,începători" .
Cu stimă și respect.Remus Trocaru.
Domnule Remus , vă felicit pentru determinarea pe care ați demonstrat-o pe toată durata turneului și pentru
rezultatul obținut și vă cer public scuze pentru incidentul pe care l-am produs in finalul concursului și inconvenientele create . Succes in continuare și să ne revedem sănătoși , eventul la masa de joc . Respectele mele !

Greseala poarta si vina dumneavoastra,cel care castiga meciul trece rezultatul in foaie,iar in cazul in care rezultatele sunt trecute de adversar,ori capul de serie; nu este greu sa fie verificat corectitudinea acestuia.
Organizatorul poate remedia acesta eroare,dar nu mai poate face nimic in cazul in care aceasta victorie var fi adus o calificare in etapele superioare.
Cu stima.
Multumesc pentru raspuns; nu este important a cui este vina, este o situatie care ar trebui tratata cu spirit de sportivitate si corectitudine.
Multumesc,
Dan Niculae

Back
Sus