Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
O constatare interesanta petrecuta la turneele de la AIUD si acesta,la categoria Amatori avansati..
1)Ambii castigatori sunt ierbari si joaca pe partea de b-hand(exceptie este domnul Radu Serban-care mai si intoarce paleta in mana)cu iarba dr.Neubauer super block.
2)Marea majoritate a amatorilor, NU stiu sa joace impotriva acestui material.
Asta nu stirbeste cu nimic din meritul ierbarilor respectivi care au muncit temeinic si timp indelungat sa INVETE sa joace cu un astfel de material.
Sunt curios sa vad cum se vor descurca cei doi merituosi castigatori de turnee,la sectiunea OPEN.
Ana ,problema nu e ca nu se stia scorul la masa de joc.
Problema a fost cand a trecut pe foaie, in mod intentionat a fost trecut gresit.
Cu Dl. Niculae Dan, eu am trecut 3-0 pentru dansul desi nu jucasem.Cu fair play Dl.Dan ma atentionat ca am gresit si am remediat eroarea.
Cum spunea cineva mai sus ''asta e oglinda fidela a societatii in care traim'' Pai nu vezi, acum nici in morti nu mai poti avea incredere?Aia se scoala din mormant, merg la votare, dupa care intra la loc.Cum mai poti avea incredere in cei vii)
Corecta remarca!...mai mult fair-play-ul va deveni usor, usor o notiune atat de abstracta incat o vom cauta prin dictionare...atentie !! totusi juniorii care vin din urma si care citesc posturile noastre ..vor ramane cu un exemplu clasic de "ciupeala" marunta..si chiar ma - ntreb impricinatul a "bagat asa capul in papusoi"..nu are deloc vreo replica..la Tecuci nu se prea "poarta" ..si lipsa de reaactie este pana la urma un raspuns!..
Danut!..Ha ha !.. chiar sperai in sportivitate!?...O atentie marita data viitoare!..Amaturul este o oglinda ficela a societatii in care traim..sunt convins ca in sinea lui impricinatul, se bucura nespus ca a reusit sa "ciupeasca" sau sa-l "faca" pe favoritul nr 1 al turneului de Avansati!..satisfactii mici si marunte pana la urma...caractere la fel de....
Corecta remarca!...mai mult fair-play-ul va deveni usor, usor o notiune atat de abstracta incat o vom cauta prin dictionare...atentie !! totusi juniorii care vin din urma si care citesc posturile noastre ..vor ramane cu un exemplu clasic de "ciupeala" marunta..si chiar ma - ntreb impricinatul a "bagat asa capul in papusoi"..nu are deloc vreo replica..la Tecuci nu se prea "poarta" ..si lipsa de reaactie este pana la urma un raspuns!..
Sa zambim ... sa vedem ce spune in final Marcel. Intentia mea nu este sa umbresc frumusetea concursului deci nu mai insist. Personal, cel mai mare castig este ca ne-am vazut si revazut, ca am jucat si ca vom juca la urmatoarele concursuri.
Cred ca singurul lucru care s-ar putea lua in considerare este punctarea acelui meci pentru mine si a celui care ar fi urmat de "bye". Nu am citit regulamentul, nu stiu daca are sens ce scriu eu aici fata de litera regulamentului dar mi-am permis o ultima replica![]()
Si din punct de vedere organizatoric, poate anuntarea schemei folosite (bye, cati, cine, de ce, etc) in programarea meciurilor eliminatorii ar permite eventuale reactii in timp real din partea unor colegi care poate nu au verificat foile inainte de a se preda.
Multumesc,
Dan Niculae