Acum chiar ca m-am suparat,da pana cand il tot "tineti in brate si-l pupati" pe Emi asta!!hai,spuneti lucrurilor pe nume...ce mare scofala sa organizezi:
-trei turnee (intr-unul singur),in doua sali,cu logistica super,loc cat cuprinde.....ce mare scofala!!
-mancare ca la restaurant,trei "feluri" calde si bere rece!!!....ce mare scofala!!
-"sare si piper" cat pentru un an,la fiecare categorie...ce mare scofala!!
-doi "adjutanti" de import,de mare "valoare",de parca ma mai mir...ce mare scofala!!
-colaboratori,aceeasi de acum cinci ani si dintotdeauna,amabili si priceputi...ce mare scofala!!
De parca nu poate oricine sa aduca o Campioana Europeana,sa joace "live"in fata muritorilor de rand" fara set pierdut,sa -i lase pe toti cu gura cascata....hai bre,ce-i chiar asa mare scofala!!
Sa "sechstrezi" 40 de insi......cu catel,cu purcel,cu ..."bujorul"....sa-i "indopi" cu bunataturi stropite cu sosuri mexicane stinse cu cisterna de bere...si-apoi sa-i pui se joace noaptea cu 'sadicul' ala de Sultan (care joaca cu iarba turceasca pe ambele fete.."de n-o sa va vina sa credeti"!!!!si ce mare scofala sa auzi niste "nebuni"strigand in toiul noptii ..."m-a umilit Gelu"..hai,bre,ce mare scofala!!
Si asta ultima,"care mi-a pus capacul,demna de un bun banc englezesc(culmea culmilor):
"sa te duca din Victoria acasa la Agnita o caleasca "bulgareasca" condusa de o Domnita moldoveanca plina de.... "Humor"!
Fratilor,nu se mai poate asa,pana cand!
(am jurat ca n-o sa mai "calc" niciodata la Victoria.......pe iarba!!!!)
In sfarsit am ajuns si eu la birou unde am gasit un pic de liniste in care am studiat "supararile" unora si ma simt dator sa vin cu un raspuns.
Ca de fiacare data dupa terminarea unui eveniment trebuie sa adresez multumirile mele fata de participanti,fata de organizatori,fata de toti cei ce au facut ca acest eveniment sa aiba loc si sa se incadreze in lista celor reusite(din punctul meu de vedere).
MULTUMESC tuturor celor 106 participanti care in zi de "sf.Gheorghe" au ales sa isi petreaca acest sfarsit de saptamana alaturi de noi.
MULTUMESC Gelu si Pali (si colaboratorilor ce au avut grija ca sistemele sa functioneze Imre,Istvan,etc) pt implicarea in buna desfasurare a evenimentului.
MULTUMESC "Echipei de Bucatarii" ce au pregatit bucatele pe parcursul a doua zile sa nu ne lipseasca nimica(exceptie Nicu-Ceaunu) si sa savuram din toate bucatele .Sorin,Coni,Dima,Anca,Lili,Miruna,Cipi,Cristi,Alex etc.
MULTUMESC trupei de la Victoria pt sprijinul acordat in pregatirea acestui eveniment.Cristi,Cipi ,Dorian,Liviu,Mihuca,Miti etc.
MULTUMESC conducerilor Liceului I.C.Dragusanu,Clubului Elevilor,A.S.C or Victoria,Primariei Victoria pt implicare.
MULTUMESC sportivilor de la Romgaz Mediaș pt prezenta printre noi ,care cred ca au incantat privirile si de ce nu provocarile unor dintre voi,si in special lui ANDREEA DRAGOMAN care in programul ei supra incarcat a trecut si turneul de la Victoria .
Daca ma uit mai atent la randurile de mai sus cred ca daca incercam sa reeditez "Cenaclul Flacara" ,cu o asemenni echipa reuseam cu siguranta.
MULTUMESC DIN SUFLET.
ACELASI EMI
P.S.Multumesc "domnitei moldovence " si proprietarului "calesca bulgareasca" pt servicile oferite.