AmaTur: Turneu A Turneu A EMI-TT & "Papa Sam"-Turneu Inaugural - Dumbravita 17 Octombrie 2015

Concluzia :taxele ar trebui marite cu 10 lei/pers pt stimulente in bani.
Nu inteleg, lumea nu vine la turnee din diverse motive, dar daca crestem taxele pentru ca vreo 3-4 sa castige niste bani se vor umple salile? Si nu-mi spuneti ca oricine are posibilitatea sa ajunga pe podium.

Ultima editare:
Nu inteleg, lumea nu vine la turnee din diverse motive, dar daca crestem taxele pentru ca vreo 3-4 sa castige niste bani se vor umple salile? Si nu-mi spuneti ca oricine are posibilitatea sa ajunga pe podium.

Anunt Turneu Victoria

Locurile 1-3- Cupe, medalii si diploma+Premii
Locurile 4-8- Medalii si diploma
Si alte premii surpriza.

Anunt Turneu Dumbravita

Locurile 1-3- Cupe, diploma+Premii
Locurile 4-8- Medalie si Diploma
Primele 2 locuri din repozitionare-Premii

Costurile cu premieria la Victoria s-au ridicat cu putin peste 3000 de lei. Putem sa facem sa anuntam premiul 1 open 3000 de lei. Credeti ca se inscriu mai multi openisti ,sau amatori .Eu cred ca poate 2-3 dar nu mai multi.Premierea in bani nu mi se pare un lucru de introdus in Amatur.

Ultima editare:
Imi pare rau daca vin doar pt banii, asa cum zice si dl Florin nu toti ajunungem in primele locuri, eu mai repede as fi mai bucuros sa se faca ceva sa fim cu toti multumiti acolo ca si gest... un sandvici , un gulas, ceva care sa nu se tina cont ca esti mai sus mai jos in clasament, acest lucru ne face sa ne simtim bine cu toti...:thumbup:

,,, desi pana la urma nici aceste lucruri nu conteaza, ca fiecare venim de acasa cu mancarea noastra, dar daca se intampla este un gest foarte frumos pt noi toti... noi venim sa ne simtim bine si sa ne jucam si sa socializam... pai decat sa dati banii premianților, (chiar daca si eu m-as numara printre ei) mai bine o masa pt toata lumea,si toata lumea va fi multumita asa ceva va ramane in amintirea noastra, si cu asa mergem acasa, ca am stat la masa am vorbit cu colegi vechi si ne-am facut si prieteni noi...:thumbup:,,, si nu spun teorie la cate Concursuri am fost cu asta am ramas in mare parte, poata sa spuna si alti colegi...:)

Multumesc tuturor Organizatorilor si Sponsorilor pt gestul lor frumos pe pntru noi toti! :clap::clap::clap:

Si sper ca si alti Organizatori sa va urmeze exemplul frumos!:thumbup:

Ultima editare:
Imi pare rau daca vin doar pt banii, asa cum zice si dl Florin nu toti ajunungem in primele locuri, eu mai repede as fi mai bucuros sa se faca ceva sa fim cu toti multumiti acolo ca si gest... un sandvici , un gulas, ceva care sa nu se tina cont ca esti mai sus mai jos in clasament, acest lucru ne face sa ne simtim bine cu toti...:thumbup:

,,, desi pana la urma nici aceste lucruri nu conteaza, ca fiecare venim de acasa cu mancarea noastra, dar daca se intampla este un gest foarte frumos pt noi toti... noi venim sa ne simtim bine si sa ne jucam si sa socializam... pai decat sa dati banii premianților, (chiar daca si eu m-as numara printre ei) mai bine o masa pt toata lumea,si toata lumea va fi multumita asa ceva va ramane in amintirea noastra, si cu asa mergem acasa, ca am stat la masa am vorbit cu colegi vechi si ne-am facut si prieteni noi...:thumbup:,,, si nu spun teorie la cate Concursuri am fost cu asta am ramas in mare parte, poata sa spuna si alti colegi...:)

Multumesc tuturor Organizatorilor si Sponsorilor pt gestul lor frumos pe pntru noi toti! :clap::clap::clap:

Si sper ca si alti Organizatori sa va urmeze exemplul frumos!:thumbup:

Asa a fost la ultimul turneu de la Dumbravita ,langa sala mica este si o cantina si am putut pregati un gulas si au fost toti multumiti acuma la sala noua nu este totul gata,sala de protocol,bucatarie,sala de conferinte si de aceeeea nu ne permitem sa ne inhamam la promisiuni desarte dar cred ca altfel va fi situatia la urmatorul turneu.
Va asteptam la o zi in care sa ne simtim bine toata lumea.
Emi

...Se inscrie la tabara(doar antrenamente)+turneu copii....Alesia Sferlea-8 ani

...Ma inscriu si eu..cu un picior....:D...la open.....sper sa ma refac mai bine pana sambata......Marius Sferlea-Oradea

Liviu Venter, Resita, Avansati
Victor Craiovan, Resita, Incepatori

Eu unul Emi sunt de partea ta. Ma bucur mult ca s-a gasit cineva cu inima, si fara interese sa resusciteze Zona de Vest care intradevar era "moarta" de ceva timp. Sper sa il sustinem tot mai multi, ca doar in acest fel putem face ceva frumos impreuna. Cu siguranta nu ne putem pune cu alte zone din tara, care organizeaza turnee foarte tari si din punct de vedere valoric si din punct de vedere al numarului de participanti. Hai sa nu taiem craca la alti viitori campioni, care acum au luat pentru prima data paleta in mana.... sa lasam lucrurile sa mearga si sa tragem linie la sfarsit cu ce a fost bine si ce nu, sa avem mai multa rabdare ca sunt convins ca isi doreste si Emi sa vina mai multi jucatori ca si fiecare de altfel. Emi iti doresc sa reusesti si tot numai bine.... sa auzim de bine la urmatoarele turnee, eu unul as fi venit la turneu chiar daca erau 2 jucatori inscrisi dar am etapa in Ungaria. Te felicit inca o data pentru intiativa si sunt convins ca o sa faci o treaba foarte buna. Sa va distrati pe cinste la Dumbravita si cei mai buni sa castige. :-)

Te salut cu stima si respect... Victor Avram

Victore mare dreptate ai,ms pt o partida de tenis de camp pe cinste, cum facem noi ca la tenis de masă,esti un talent real,bv,succes in ungaria!! Te saluta colegul si parteneru tau de joc Horia:)

- - - Actualizat - - -

Iti acord revansa tenis de camp,cand doresti:)!

- - - Actualizat - - -

Talentul,viziunea in joc,sunt puncte tari care te recomanda!!

Deoarece nu pot merge la acest turneu (desi locuiesc in zona), am fost curios cum arata sala. Drept urmare, am facut astazi dimineata o plimbare pina la Polivalenta din Dumbravita. Oameni buni, sala este o splendoare. Merita sa jucati in asemenea conditii.

Tisza Iosif se transfera de la avansati la incepatori. Multumesc

se retrage Oprea Adrian....e proaspat tatic si nu poate pleca de acasa......

Cu parere de rau se retrage Turburan Ion, nu am reusit sa rezolv cu serviciul pentru maine. Va doresc un concurs de poveste!

Se inscrie Kreide Helmut- Germania (Resita)

Se inscrie din Dumbravita Moldovan Dora,Badea Teodora,Stanusila Oana,Stanusila Razvan,Stanusila Alexia,Pauliuc Alesia, Lascu Mihai,Dean Leo,Andrei Ilie,Novacescu Adrian (lugoj) si Hodoroaba Doru la categoria Incepatori

La Avansati Sein Emilian

La Open Manea Adrian,Balint Andreea,Mitrache Simion,Steopan Darius,Moldovan Daniel,Badea Bogdan,Tarhuna Alin,Tanasa Antonio

Am reimprospatat lista si rezulta pana acuma 57 de participanti,si la antrenamentele de dupa masa vom face si o lista cu cei ce sunt in cantonament si vor sa participe la turneul de maine,in total azi sunt 16 copii,si maine mai vin 4 copii,s-ar pute ca inca cel putin 5-6 sa se mai inscrie de aici.

Inscrieri Open - on 10/16/2015 at 4:33:10 PM

1. Roman Bogdan, Arad - 5 - 31.9 - O
2. Sorescu Deian, Resita - 12 - 31.61 - OL
3. Prundaru Horia, Arad - 271 - 21.04 - O
4. Spatariu Daniel, Arad - 74 - 20.73 - O
5. Creinicean Liviu, Oravita - 187 - 19.07 - O
6. Budes Alin, Timișoara - 515 - 17.99 - A
7. Crisanov Aurel, Timișoara - 1003 - 17 - A
8. Steopan Darius, Dumbravita - 1110 - 16.85 - A
9. Mitrache Simion, Timișoara - 923 - 15.15 - A
10. Badea Bogdan, Dumbravita - 1700 - 0 - A
11. Moldovan Daniel, Dumbravita - 1701 - 0 - A
12. Balint Andreea, Dumbravita - 1846 - 0 - AF
13. Tanasa Antonio, Dumbravita - 1939 - 0 - A
14. Tarhuna Alin, Dumbravita - 2013 - 0 - A
15. Manea Adrian, Timișoara - 2023 - 0 - A

Inscrieri Avansati - on 10/16/2015 at 4:27:38 PM

1. Schiopulescu Ion, Lugoj - 479 - 18.63 - A
2. Dani Leo, Arad - 140 - 18.11 - AH
3. Fabian Wilhelm, Oradea - 148 - 17.93 - A
4. Cotca Dacian, Oradea - 158 - 17.13 - A
5. Mihalescu Dinu, Timișoara - 243 - 17.03 - A
6. Lacatis Ghita, Arad - 166 - 17 - A
7. Veres Francisc, Oravita - 223 - 16.3 - A
8. Neamț Doru, Arad - 189 - 15.7 - AW
9. Venter Liviu, Resita - 1553 - 15.25 - A
10. Istrate Samir, Arad - 559 - 13.88 - A
11. Beltechi Dumitru, Victoria - 1032 - 12.95 - A
12. Jurje Alexandru, Oradea - 610 - 12.73 - A
13. Parfenie Constantin, Resita - 611 - 12.42 - AW
14. Simion Dan, Resita - 1333 - 8.9 - A
15. Popet Doru, Timișoara - nou - 0 - A
16. Kreide Helmut, Germania - nou - 0 - A
17. Sein Emilian, Dumbravita - nou - 0 - A
18. Joumach Abdulah Rahima, Timișoara - nou - 0 - A

Inscrieri Incepatori - on 10/16/2015 at 4:29:05 PM

1. Tisza Iosif, Arad - 488 - 11.01 - A
2. Cecan Vasile, Timișoara - 527 - 10.97 - A
3. Stoica Ioan Florin, Lugoj - 584 - 11.01 - A
4. Jichici Svetozar, Timișoara - 660 - 8.95 - A
5. Fekete Istvan, Arad - 679 - 8.65 - A
6. Postelnicu Mihai, Deva - 747 - 6.76 - A
7. Roseti Ionut, Lugoj - 777 - 9.51 - A
8. Matusan Florin, Timișoara - 815 - 9.13 - A
9. Postelnicu Eric, Deva - 932 - 5.09 - AJ
10. Pop Ioan, Timișoara - 1059 - 6.52 - A
11. Cioveie Marian, Oravita - 1124 - 8.12 - A
12. Constantinescu Victor, Timișoara - 1228 - 8 - A
13. Craiovan Victor, Resita - 1661 - 3.5 - A
14. Stanusila Oana, Dumbravita - 2314 - 0 - AF
15. Moldovan Dora, Dumbravita - 2403 - 0 - AF
16. Carabas Cosmin, Timișoara - 2427 - 0 - A
17. Badea Teodora, Dumbravita - 2635 - 0 - AF
18. Novacescu Adrian Florin, Lugoj - 2641 - 0 - A
19. Stanusila Razvan, Dumbravita - 2722 - 0 - A
20. Lascu Mihai, Dumbravita - 2827 - 0 - A
21. Stanusila Alexia, Dumbravita - 2828 - 0 - AF
22. Pauiuc Alesia, Dumbravita - nou - 0 - A
23. Dean Leo, Dumbravita - nou - 0 - A
24. Hodoroaba Doru, Dumbravita - nou - 0 - A

Se inscrie la incepatori-Tanacs Nora,Lei Ester,Lei Balazs,Muller Evelin -Ungaria
Avansati-Paunovici Filip,Motec Stefan,Palade Andrei,Glavan Radu-Timișoara
-Tanacs Imre -Ungaria
Open-Manea Karla,Pauliuc Madalina,Bora Lucian-Timișoara
-Munteanu Constantin-Resita
-Valics Emese-Ungaria

Back
Sus