Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A "Eu și Paleta de Tenis", Aiud - 10.06.2017
O dubla fractura de tibie (survenita acu 2 ore), ma tine deoparte de masa de tenis pt o lunga perioada de timp..asadar ma simt nevoit sa ma retrag..multumesc pt intelegere. Un turneu reusit va doresc.
Bună seara.
Cristian Ilisiu sunt din Alba-Iulia. Vă rog să mă ștergeți de la înscriere deoarece eu o să fiu plecat în concediu în această perioadă.
Nu știu cine m-a înscris dar nu m-a întrebat.
De asemenea aș dori dacă se poate să corectați că sunt din Alba-Iulia nu din Vințu de Jos.
Am sa fiu cu ajutorul Lui Dumnezeu la Concurs,,, ,,, Si vin si cu Materiale Tenis ca si-n prima editie,,,,, Nelutu, si Sotia lui si oameni de acolo foarte ospitalieri,,,
Sa fiti sanatosi pana atunci si cei care au probleme sa se faca bine cat mai repede!!!
O dubla fractura de tibie (survenita acu 2 ore), ma tine deoparte de masa de tenis pt o lunga perioada de timp..asadar ma simt nevoit sa ma retrag..multumesc pt intelegere. Un turneu reusit va doresc.
Cristian Ilisiu sunt din Alba-Iulia. Vă rog să mă ștergeți de la înscriere deoarece eu o să fiu plecat în concediu în această perioadă.
Nu știu cine m-a înscris dar nu m-a întrebat.
Toți cei înscriși la acest turneu și la altele ca fiind din Vintu de jos, cu excepția lui Bora Nicolae, sunt de fapt din Alba Iulia. S-a strecurat o greșeală. Vă rog corectați în baza de date.