Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Oare cum ai reușit !? îmi pare tare rău si ?ți doresc însănătoșire grabnica ! Poate ne întâlnim zilele următoare in namolul de la Ocna.O dubla fractura de tibie (survenita acu 2 ore), ma tine deoparte de masa de tenis pt o lunga perioada de timp..asadar ma simt nevoit sa ma retrag..multumesc pt intelegere. Un turneu reusit va doresc.
La turneele din Vintu de Jos cineva v-a inscris ca fiind din Vintu de Jos ... o sa corectez ...Cristian Ilisiu sunt din Alba-Iulia. Vă rog să mă ștergeți de la înscriere deoarece eu o să fiu plecat în concediu în această perioadă.
Nu știu cine m-a înscris dar nu m-a întrebat.
Il rog pe domnul Ispas Emil sa confirme pentru toti acesti jucatori (mai putin dl. Ilisiu), altfel voi fi nevoit sa sterg inscrierile.din alba iulia danciu nicolae, popa decebal,bregar dan,mogut gabriel,ilisiu cristian amatori
La turneele din Vintu de Jos cineva v-a inscris ca fiind din Vintu de Jos ... o sa corectez ...
Il rog pe domnul Ispas Emil sa confirme pentru toti acesti jucatori (mai putin dl. Ilisiu), altfel voi fi nevoit sa sterg inscrierile.