AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului 16.04.2016 O+ A+ I cupa ,,ARINIS-LIVE ,,

Tineti aproape,se lucreaza in aceste momente la clasament.
Poze de la turne sper sa pun in seara aceasta(in caz ca mai ajung acasa)...

In sfarsit a reusit sa ajunga si binecunoscutul Tavi impreuna cu sotia la "concursul" ... de dupa turneu.:):):)

Fiecare cu treaba lui:
-Emi se luptă cu "focurile"
-Dan cu ajutoarele trage sa posteze clasamentele
-Tata Viorel Sterea se luptă la butoane pe la laptop cu melodia pe care o canta cu mare pasiune si el alaturi de Nelu Ploiesteanu-Capitane de judet.

Fiecare cu treaba lui:
-Emi se luptă cu "focurile"
-Dan cu ajutoarele trage sa posteze clasamentele
-Tata Viorel Sterea se luptă la butoane pe la laptop cu melodia pe care o canta cu mare pasiune si el alaturi de Nelu Ploiesteanu-Capitane de judet.

Viata de viata..nu ca altii la serviciu..

Bucătării sefi Emi si Bila pregătesc alte specialitati de pus la foc pe grătar.

Se anunta lupte grele aici,cu siguranta ca voi pleca foarte târziu sau chiar deloc din Gura Humorului.Cei interesati de poze de la concurs si nu numai vor putea sa le gaseasca maine pe forum.

Bucătării sefi Emi si Bila pregătesc alte specialitati de pus la foc pe grătar.

Se anunta lupte grele aici,cu siguranta ca voi pleca foarte târziu sau chiar deloc din Gura Humorului.Cei interesati de poze de la concurs si nu numai vor putea sa le gaseasca maine pe forum.

Insist sa va lamuresc, ca nici macar in Bucovina, unde mancam absolut toate bucatele cu smantana, ciupercile umplute cu branza NU sunt de post. :)
Distractie placuta!

Multumesc tuturor celor care s-au retras la timp si au dat dovada de corectitudine pentru a desfasura turneul fluent, nu am dat like deoarece imi pare rau ca nu suntem impreuna. Dar nu este nimic vor putea viziona turneul si pregatirile (daca se trezesc mai devreme) pe siteurile: http://sportdakiro.com/arinis-live/ si http://arinis.info/live-video/ . Puteti deja sa vizionati ce se intampla in sala ;) .
Dane ...totuși niște clasamente inferioare, superioare ,eliminatorii....mincam ciuperci dar oamenii care au participat la concursul organizat de tine așteaptă o finalitate normală și fireasca a acestui concurs....nu te supara dar e c am aiurea

Dane ...totuși niște clasamente inferioare, superioare ,eliminatorii....mincam ciuperci dar oamenii care au participat la concursul organizat de tine așteaptă o finalitate normală și fireasca a acestui concurs....nu te supara dar e c am aiurea

Sa stiti ca Dan n-a "mancat" ciuperci ca nu a mai apucat.Dupa cum se vede intr-o poza,Marian i-a dictat rezultatele.Cand a iesit clasamentul final la avansati a vazut ca acelasi Marian a jucat finala. Atunci s-a hotarat sa amane cu 24h.

Sa stiti ca Dan n-a "mancat" ciuperci ca nu a mai apucat.Dupa cum se vede intr-o poza,Marian i-a dictat rezultatele.Cand a iesit clasamentul final la avansati a vazut ca acelasi Marian a jucat finala. Atunci s-a hotarat sa amane cu 24h.

Domnule Tavi și eu as putea fi malițios cu dumneavoastră dar nu vreau pentru că vă respect varsta (scuzați mi greseala gramaticală )....si apropo de poze cred ca v am văzut pe dumneavoastră la petrecerea de după (poate mă înșel ) și în cazul acesta dumneavoastră știați cum a decurs concursul..... dar eu pur și simplu eram interesat ce au făcut colegi mei din DORNA dar nu fac un "capăt de tara" din chestia asta. ...va salut cu respect.

Este a 2a oara cand degetele imi joaca feste pe tastatura.scuze pt nu imi place

Felicitări lui Dan Marola pt reușită. Bacăul începe să emită pretenții la cupe.

Intr-un tarziu iata ca a aparut si mult doritul clasament.
Felicitari participantilor,premiantilor si tuturor care au pus umarul la buna desfasurare a acestui eveniment !

ce sa zic, am urmarit live un meci de-al lui Marola Dan in eliminatorii. Omul era in forma maxima, juca cu o indarjire si incrancenare demna de un film nominalizat la Oscar. Felicitari pe aceasta cale pentru mobilizare, uitandu-ma la el cum joaca, cuvantul care mi-a venit in minte a fost "berserk". Lasand la o parte celelalte aspecte, omul chiar traieste pentru tenis

Felicitari!,domnule Marola.Sunt convins ca v-a motivat Mihaita,din ce in ce mai bun la open.Puteti bea o bere impreuna .

inca nu avem un clasament si nu stim cine pe cine a eliminat :(

Alin, cred ca nu te mai astepti sa apara rezultatele din grupele inferioare sau macar superioare, + rezultatele din eliminatorii, asa cum se procedeaza de regula la fiecare turneu, avand in vedere ca si Clasamentul Final s-a afisat cu un pic de intarziere ! Eu am gasit totusi o solutie pentru rezolvarea problemei : incerc sa sun pe fiecare coleg si sa ma interesez de rezultatele pe care le-a avut, poate reusesc sa reconstitui ceva !!! Daca mai e cineva disponibil, putem imparti task-urile !!

Rezultatele grupelor se transmit live si sunt create automat de program. Cum conexiunea la internet a avut de suferit iar Dan a ramas singur la butoane pe toate trei sectiuni practic este foarte greu sa le faci pe toate si in timp util.
Mai este posibil ca clasamentul sa fi fost creat manual dupa hartiile existente (dupa cum se observa si in fotografii).

Back
Sus