AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului Tabara " Tenis de masa in Bucovina" ed.II Open+Amatori 26.07

Raspund pozitiv Duman Iulian din Halaucesti si Robu Mihai din Mogosesti,multumim frumos

la amatori din Botoșani popescu doru-viorel si alexandru liviu.ma bucur ca pot reveni cu placere intre toti oamenii dragi mie.dupa o perioada in care am fost plecat din tara ma reintorc intre toti oamenii mei dragi.va salut pe toti cu deosebit respect.salutari fam.chirap ,succes in organizare ,salutari tuturor practicantilor t.d.m sa ne revedem sanatosi.

Propun ca acest turneu sa fie A+
pentru ca suntem in primul an de cand e AmaTurul in care nu se ia in calcul turneul A+(turneul final) pentru evidentele anului in curs.
si nici nu s-a anuntat de la inceputul anului,
aceasta modificare a aparut la jumatatea anului, prin exceptie,
asadar prin exceptie cred ca se poate adauga inca un A+, ca sa fie evidentiate 5 turnee in 2014 asa cum s-a programat initial.
are cineva ceva impotriva?

Si sambata si duminica?
Daaaaaaaaaaaaaa.HAI A NOSTRI
20 !!!! Da nu te lasi nea vasile !!
De ce sa ma las ,sunt sportiv si merg asa pana nu mai pot si nici atunci nu ma las.TE SALUT GABI
Ca veni vorba de propunerea lui VASILE e bine de stiu ca e F.BINE merita acest concurs asemenea nivel ,cu organizatori cum e DAN CHIRAP ,cu implicarea unui domn care bate mii de kilometri sa fie prezent cu tot ce e mai bun (la logistica tenisului de masa).Eu personal nici nu stiu cum sa-i multumesc acest prieten cate face pentru noi,de prieteni ca RAZVAN MARINESCU,GEORGE DURDUN care isi sacrifica zile pentru pregatirea si a altor sportivi.Nu pot sa spun decat ca suntem o mare familie HAI A NOSTRI
SA FIE A+++++++++++++
Din VATRA DORNEI la open MARCU VASILE

Ultima editare:
Nu vad de ce sa nu fie de acord..!?
Asa cum au stiut sa scoata un A+ din evidentele anului 2014... si NU s-a anuntat la timp, tot asa poate sa devina acest turneu A+ chiar daca nu s-a anuntat mai din timp... acuma nu cred ca e prea tarziu, asa cum au crezut ei ca nu e prea tarziu sa anunte modificari la jumatatea anului.(pentru mine, Florin, Cosmin, Misu... e prea tarziu, pentru ca nu mai putem completa grila de A+, asa cum ne-am propus la inceputul anului).
Daca toti suntem de acord atunci sa fie A+++++++, ca merita!
Organizatorii AmaTurului sa faca o sedinta scurta si sa zica DA, si MULTUMIM!

Ultima editare:
Din Vatra Dornei Clasele V-VIII
-DRANCA ANA MARIA
-BOICU ANDA
-BUTNARU MADALINA
-APALAMARITA MARA
-SESTAC SILVIU
-ODOCHEAN RAZVAN

Clasele I-IV
-TEREJA DAVID
-BOTEZATU IOANA
-SESTAC STEFANA
-RACOLTA NICOLAE
-VORNICU CATALINA
-VIERIU TEODORA
-COHAL ALEXIA
-BODNAR ANTONIA
-VLAD TEODOR
-MACOVEI EMANUELA
-CECIU MARCOVICI TUDOR
-PARDAU ADINA
-HONCIUC ALEXIA
-BADALE IULIA
-AMBROZIE DENISA
-SFICA CRISTINA
ETC.,ETC.ETC

Dupa o indelungata pauza, Echipa Bacău s-a reintregit si are deosebita placerea de a se inscrie la acest concurs unde revenim mereu cu mult drag si voie buna . Asadar ,se inscriu la categoria Amatori : Ursulescu Ioan, Ticu Dorin , Rojnita Sebastian si Berbece Bianca. In caz de vor mai fi doritori din zona o sa anuntam in timp util .

Back
Sus