AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului Tabara " Tenis de masa in Bucovina" ed.II Open+Amatori 26.07

Romascan Victor (Patrauti)
Husarciuc Beniamin (Suceava)

La amatori. Nu stiu ce info trebuie sa va mai dau. Nu am mai participat la competitii. :)

Romascan Victor (Patrauti)
Husarciuc Beniamin (Suceava)

La amatori. Nu stiu ce info trebuie sa va mai dau. Nu am mai participat la competitii. :)
bine ai venit in familia amatur,totul se invata pe parcurs,ai sa vezi.

Din Botoșani nu pot sa lipseasca Colesniuc Romeo si Robu Valentin - amatori. Mult succes Dane in organizarea unui turneu asa cum numai tu stii sa le organizezi!

- - - Actualizat - - -

Chiriac Marius - amatori din Botoșani.

Open:
Tiberius Axinte - Iași
Alex Anghel - Iași
Marcel Surdu - Iași

Din Iași se mai inscrie si Plugaru Oleg la amatori .

se inscriu la amatori Pop Zoltan - Dej si Puscas Arpad -Gherla.

pop danut dej amatori!citat al unei mari jucatoare de la open !! ,.....sper sa ajung !!

Ultima editare:
Locurile 1,2,3 vor fi premiate cu vouchere in valoare totala de 1500 lei dupa cum urmeaza:

Open
Locul 1-Voucher 300 Lei
Locul 2-Voucher 200 Lei
Locul 3-Voucher 100 Lei

Amatur
Locul 1-Voucher 200 Lei
Locul 2-Voucher 150 Lei
Locul 3-Voucher 100 Lei

Copii cl I-IV
Locul 1 Voucher 100 Lei
Locul 2-Voucher 75 Lei
Locul 3-Voucher 50 Lei

Copii cl V-VIII
Locul 1 Voucher 100 Lei
Locul 2-Voucher 75 Lei
Locul 3-Voucher 50 Lei

Voucerele vor fi acordate de EMI-TT ,iar acestea vor putea fii folosite pentru achizitionarea de produse de pe seit-ul www.mesedetenis.ro (www.emi-tt.ro) sau direct la sala ,la standul de prezentare JOOLA al firmei EMI-TT care va asteapta cu un bogat sortiment de materiale. Fiecare participant va primi o minge personalizata EMI-TT si 10% discount la achizitionarea primului produs de pe seit-ul www.mesedetenis.ro (www.emi-tt.ro) pe baza listei de participare.

Hai ai nostri !

Se inscrie din Iași, Apostol Lucian - amatori.

Succes organizatorilor!

Va multumesc!

Back
Sus