AmaTur: Turneu A Turneu A inaugural - Dej 27 iul 2013 - Cupa Somes editia 3 - noua sala de tdm din Dej

Va rog sa ma înscrieti si pe mine pe lista suplimentara: Tokos Pal (Odorheiu Secuiesc). Scuze pt. ?nt?rziere. :-)

la open mai sunt locuri la amatori e full cei care doresc sa participe o pot face doar la open !! aviz dlor
Ciurca Sorin - Târnaveni
Muntean Alin - Târnaveni si pt alti jucatori valorosi care doresc sa participe o pot face la open !

Ultima editare:
am si eu o nelamurire , poate reuseste cineva sa ma lamureasca : de ce oare cei din primii 200 ai clasamentului amatur nu se inscriu la open unde au ramas locuri vacante si se inghesuie sa joace cu novicii de pe locurile 1000 sau mai jos , lasand alti amaturisti pe dinafara ?

Nu te opreste nimeni sa nu joci si tu la OPEN.Este obtiunea fiecaruia unde joaca daca regulamentul ii permite.Nu te supara dar sunt colegii care nu doresc sa mearga cu masina sau cu alt mijloc de trasport 2-300 de km sa joace 5 sau chiar 4 seturi si sa o ia cale intoarsa la locul de destinatie.De exemplu eu asa gandesc.Te rog sa nu te superi .Sa fii iubit si plin de bani.

Cred ca cei din primii 200 la care va referiti se "inghesuie" sa joace cu cei de "teapa" lor, adica cu amatori carora le pot face fata. Pe de alta parte, atata timp cat Mp este sub 19 regulamentul nu interzice participarea la sectiunea "amatori".Ce ziceti, sunt destul de puternice cele 2 argumente?
am si eu o nelamurire , poate reuseste cineva sa ma lamureasca : de ce oare cei din primii 200 ai clasamentului amatur nu se inscriu la open unde au ramas locuri vacante si se inghesuie sa joace cu novicii de pe locurile 1000 sau mai jos , lasand alti amaturisti pe dinafara ?

Back
Sus