gelcu
senior
gelcu maksutovici se retrage,
va doresc o sambata frumoasa!
va doresc o sambata frumoasa!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
OK.dane ma poti trece la open daca tot sunt jucatori in asteptare la amatori. sansele mele sunt egale la orice categorie))
Ai renuntat asa de repede? pacat , iti sugerez sa ramai la open decat sa nu fie loc la amatori si sa nu joci deloc. Toate cele buneCatricicau Adrian - Baia Mare - 84 dupa actualizarea clasamentului doresc inscrierea pe lista de asteptare la AMATORI.
nu cred ca trebuie sa te inscri la amatori,una ca nu mai sint locuri si doi esti de open tuCatricicau Adrian - Baia Mare - 84 dupa actualizarea clasamentului doresc inscrierea pe lista de asteptare la AMATORI.
avand in vedere pregatirea mea in ultima luna (adica aproape deloc,mai ales pe partea de aparare) ma simt nevoit sa abordez acest sfarsit de saptamana la categoria inferioara ...unde daca te uiti si stii si tu ca am dreptate sunt jucatori la care am mai pierdut.Ai renuntat asa de repede? pacat , iti sugerez sa ramai la open decat sa nu fie loc la amatori si sa nu joci deloc. Toate cele bune
multumesc mircea pt aprecieri. 1. am scris mai susnu cred ca trebuie sa te inscri la amatori,una ca nu mai sint locuri si doi esti de open tu
Mii de multumiri, domnu' Apian!12 grupe de cate 6
4 grupe inferioare pe mesele 1-4 (apoi pe aceste mese vor intra 4 grupe de open)
2 gr. pe mesele 5-6
3 gr. pe mesele 7-8
3 gr. pe mesele 9-10
Superioarele la Amatori vor fi cate 2 grupe de 4 pe o masa (mesele 5-10) - astea merg repede.
Am mai facut asa si la alte turnee cu doar 10 mese (de ex. Mediaș) si a fost OK.
Daca nu se aduna destui openisti pentru 4 grupe, mesele libere vor fi redistribuite.