Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu n-am notat nimic!Mi-am notat doar rezultatele mele!Probabil ca a ramas casuta libera iar dl Dan a anticipat rezultatul(gresit de asta data)zuhardu a spus:am o nelamurire..... Tecuschi Dan este clasat mai bine ca Olaru Costin, cu toate ca in superioare a pierdut in meciul direct cu 3-0, si celelalte meciuri de asemenea.... RAREEEEEEES, ce ai trecut in foaie !!!! ?
Sincere Felicitari pentru amandoi!BRAVO! :clap:Dan2 a spus:Clasament OPEN:
locul Nume si prenume Localitate Jud.
1 Radu Costica Galați GL
2 Constantinescu Marius București B
si din partea mea o lada :thumbup:horia a spus:pentru acest comentariu ai din partea mea o bere...noro a spus:
vasilica ,ca sa il bati pe radu ,mai intai invata sa treci de mine :biggrin:ursuleanvasile a spus:mamaaaaa... si cand ma gandesc ca , candva l-am batut pe Radu Costica ,
tre. sa ma pun pe treaba sa il ajung din urmacu toate ca n-o sa-l ajung niciodata
![]()
sincere felicitari pt. dom. Costica ,
si pt. toti care au contribuit la un asa turneu frumos !
da.daca sponsorul se chema messiAleordarares a spus:si din partea mea o lada :thumbup:horia a spus:pentru acest comentariu ai din partea mea o bere...noro a spus:
...desi si Messi era ok... :mrgreen:
Normal...,Messi eu ar fi trebuit sa fiu...! Avand in vedere faptul ca m-a ''omorat'' castigatorul turneului...! :mrgreen: :mrgreen:leordarares a spus:si din partea mea o lada :thumbup:horia a spus:pentru acest comentariu ai din partea mea o bere...noro a spus:
...desi si Messi era ok... :mrgreen: