TURNEU A la BAICOI 10 aprilie

Re: TURNEU A la BAICOI 10 aprilie

maverik a spus:
Rares, imi pare rau pentru vanatai! Cred ca ar trebui sa fii un pic mai rapid si sa blochezi topspinul cu paleta... :mrgreen:
Sa sti ca intotdeauna voi juca tenis cu placere cu tine! Nu conteaza cine castiga! Felicitari si tie si celorlaltii participanti la turneu si bineinteles, organizatorilor! Au fost meciuri foarte frumoase!
Sa inteleg ca de data asta ai dat topspinul rever pe masa? :D

noro a spus:
ursuleanvasile a spus:
mamaaaaa... si cand ma gandesc ca , candva l-am batut pe Radu Costica ,
tre. sa ma pun pe treaba sa il ajung din urma :D cu toate ca n-o sa-l ajung niciodata :D
sincere felicitari pt. dom. Costica ,
si pt. toti care au contribuit la un asa turneu frumos !
vasilica ,ca sa il bati pe radu ,mai intai invata sa treci de mine :biggrin:
corect :D

Le multumesc tuturor celor care m-au sunat si m-au felicitat, precum si celor care au postat mesaje in acest sens. Cred ca am facut cateva meciuri frumoase, in care am avut si putin noroc. Il felicit pe Marius ( Constantinescu ) si sunt sigur ca o sa ne mai intalnim in fazele superioare. De asemenea, il felicit pe Bebe, care cu putin noroc ar fi putut continua, desi asta nu diminueaza cu nimic meritele lui Marius, care l-a invins.
Nu in ultimul rand, le multumesc organizatorilor, care s-au descurcat foarte bine si ne-au asigurat conditii excelente.

a-l felicita pe radu ca a luat locul 1 este ca si cum a-ti aplauda de fiecare data cand fac eu o radiografie.la radu locul 1 este pentru mine ceva firesc.deja el are un cuvant greu de spus in amatur. :twisted:

Back
Sus