TURNEU A la BAICOI 10 aprilie

Re: TURNEU A la BAICOI 10 aprilie

bogdanel a spus:
de langa baicoi, si noi,
io, cu costi motoroi :biggrin: :biggrin:
... si un meniu...
aaa.... n am mai gasit rima...
... ?-un meniu pentru-amandoi ... :)

Va asteptam cu drag , D-le Paul, cu sau fara benzina, ca benzina se gaseste pe aici in fiecare ...put!

Dragomir Paul a spus:
bogdanel a spus:
de langa baicoi, si noi,
io, cu costi motoroi :biggrin: :biggrin:
... si un meniu...
aaa.... n am mai gasit rima...
- " De langa baicoi... si noi ,
Io, cu costi motoroi
Si fin'ca stam pina tirziu
Am dori si un meniu "... :thumbup: :angel:
Daca mai gasim ceva benzina prin Peco se prea poate sa mai aparem citiva din Galați... :shh:
:biggrin: respect ...

Copiii pana in 18 ani vor fi scutiti de taxa anuala(semestriala).Si asa sunt putini,trebuie atrasi prin toate mijloacele catre sport,sa mai iasa putin de sub vraja internetului

cata_60 a spus:
Copiii pana in 18 ani vor fi scutiti de taxa anuala(semestriala).Si asa sunt putini,trebuie atrasi prin toate mijloacele catre sport,sa mai iasa putin de sub vraja internetului
In localitatile in care sunt mese suficiente, vom incerca sa organizam cat mai multe concursuri pentru copii sub 15 ani; participarea la concursurile pentru copii va fi libera, ca si la Baicoi; copiii pot intra si ei in clasament, la categoria Juniori, primind punctaje de turneu B.

Mircea Valentin / București / Open / cu meniu
Mircea Alexandru / Bistrița / Open / legitimat / pe linga concurs.

Pe unde umbla Vali Suta.....cu ceva cadouri dulci pentru copii? :thumbup:Cred ca acum este oportunitate pentru cele "dulci" ...da si tu un semn de viata

Dragomir Paul a spus:
Din Galați :
- Dragomir Paul
- Dutu Constantin
- Stolearenco Igor
- Wischegg Robert
- Bocaniala Norocel - ?!?!!!
Paule....amatori,open,copii? :lolno: ...cu sau fara meniu?...ca tuica e din partea casei. :thumbup:

victorache a spus:
Pe unde umbla Vali Suta.....cu ceva cadouri dulci pentru copii? :thumbup:Cred ca acum este oportunitate pentru cele "dulci" ...da si tu un semn de viata
Din pacate Vali si-a incheiat colaborarea cu Dr. Oetker si nu mai poate face bucurii dulci iubitorilor de tenis de masă. Poate in schimb sa fie in continuare alaturi de noi la concursuri, unde-l asteapta prietenii! :clap:

sorin167 a spus:
victorache a spus:
Din pacate Vali si-a incheiat colaborarea cu Dr. Oetker si nu mai poate face bucurii dulci iubitorilor de tenis de masă. Poate in schimb sa fie in continuare alaturi de noi la concursuri, unde-l asteapta prietenii! :clap:
Oricum este asteptat ....cu "premii"...tari...in GRADE :thumbup:

Din Valcanesti , Prahova :
Popescu Adrian
Dumitru Daniel
Stemescu Irinel
Marin Gheorghe
Popescu Traian
si posibil..:
Badea Gabriel
Catel Razvan
Matei Gheorghe