Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pot sa accept ca nu am dreptate, daca mi se aduc argumente obiective, cele de mai sunt sunt subiective ( oboseala, a avut noroc ca a avut adversari slabi, participare acasa si nu in deplasare, etc. ). Ar fi o gramada de argumente contra. Fara sa intram in filosofie, ai dreptate cand spui ca totul este relativ, dar daca vrei un criteriu strict obiectiv ( adica rezultatul ), media/participare este - ca si criteriu - mai obiectiv decat cel al primilor douazeci de clasati. Oricum, nu era vorba despre mine, inca :twisted:, insa sa ma astepti peste max. 3 luniFlorinBN a spus:Asa o fi, dar nici media nu reflecta realitatea, sint jucatori care au participat la 2-3 concursuri, acasa, au venit odihniti, poate nici n-au avut adversari puternici si au incasat 30 de puncte. Iar altii mai buni decit ei au mers la alte concursuri, alte conditii etc. si au luat puncte mai putine.
Totul este relativ pina la urma, dar peste citeva luni poate cei cu pretentii vor avea acelasi numar de turnee la activ, iar daca nu, vor mai astepta si vor mai juca in continuare in grupele inferioare asa cum toti am facut-o.
Am auzit ca este un doctor in București care face minuni,nu alta,in 2 saptamani esti ca nou..Ciomu si mai nu stiu cum ii ziceFlorinBN a spus:Peste 3 luni voi fi operat deja la menisc, dar chiar si asa te astept![]()
Daca vine Wang Hao si joci un meci cu el iti garantez ca nu inveti absolut nimic.negria a spus:din acel bambilici poate un jucator mai slab invata cate ceva jucand cu unii mai buni jucand cu unii tot slabi ca si el va juca bambilici forever!
negria a spus:.... din punctul meu de vedere e discutabila treaba cu capii de serie sunt favoritisme ce duc la o inegalitate in joc ...se incearca protejarea celor de sus!
Ar fi foarte bine daca NU s-ar generaliza ci s-ar da exemple concrete. Asta in primul rand.Kantor Imre-Zoltan a spus:In momentul actual se incearca " protejarea" celor de sus.
Nu are rost sa ne complicam cu rezerve. Daca un cap de serie vrea sa joace in inferioare, atunci din grupa lui pleaca 4, iar nu 3. Asa rezolvam si situatiile neprevazute cand un cap de serie se retrage in ultimul moment, sau nu mai ajunge la concurs.rflash a spus:Tot un sistem cu 2-3 wild carduri / turneu vreau sa propun si eu.
Avand in vedere modul de desfasurare de la Topoloveni si Galați, unde s-a mers pe idee de 2 capi de serie pentru fiecare grupa superioara as propune ca 1 cap de serie sa fie strict calificat pe baza clasamentului (evident el are optiunea de a juca si grupele inferioare, caz in care urmatorul in clasament este "promovat") iar pentru cel de-al doilea : organizatorul sa aiba dreptul la 2-3 wild carduri, iar pentru restul sa se judece un pic mai larg, adica sa se tina cont si de clasament dar si de disponibilitatea fiecaruia (daca este legat sau nu de un alt jucator pentru transport, daca are o problema sambata dimineata si nu poate ajunge decat la ora 15, etc.).
Miercuri seara, organizatorul va anunta numarul de inscrisi pana in acel moment si in functie de acesta, de numarul de mese disponibile se va decide asupra sistemului de joc, adica cate grupe inferioare se vor face si in consecinta cati jucatori vor fi capi de serie. Potentialii capi de serie vor avea 24h sa isi exprime opiniile (daca doresc sa joace in grupele inferioare, daca nu pot veni decat mai tarziu sau x vine cu y si tot asa), iar joi seara organizatorul va afisa o lista cu capii de serie (incluzand wild cardurile), dar alegand si 2-3 rezerve pentru a se evita situatiile neplacute.
O.K., am retinut. Iti doresc, insa, sa fii sanatos, ca sa nu ai scuzeFlorinBN a spus:Peste 3 luni voi fi operat deja la menisc, dar chiar si asa te astept![]()
Mai,mai,mai...! Esti tare decis vad! Preconizez ca ma vei ''pune rau'' pe drumuri de acum incolo...! :idea:raducu a spus:O.K., am retinut. Iti doresc, insa, sa fii sanatos, ca sa nu ai scuzeFlorinBN a spus:Peste 3 luni voi fi operat deja la menisc, dar chiar si asa te astept![]()
. Eu insa am sa tin minte ca dupa sfarsitul lunii august ( inainte nu se pune, daca am ghinionul si cad cu tine
) am sa trec in contul tau o infrangere.
Raspunsul la sistemul de punctaj este evident.Kantor Imre-Zoltan a spus:Atata timp cat punctajul nu incepe de la 0 pentru toti, clar ca se vrea o "protejare". Nimeni nu mi-a dat un raspuns concret la sistemul de punctaj.
Avem 20 de jucatori cap de serie , 3 wild card pentru unii , alte 3 acordam pentru organizatori si restul de 6 aurolaci ( din 100) pana la tabloul de 32 sa se bata pentru cele 6 locuri libere in eliminatorii. Va rog faceti tabloul de 32 cu cele 26 pozitii stabilite si faceti un concurs pentru cele 6 locuri libere. Si mai ziceti ca nu se vrea o prtotejare a jucatorilor.
Vreti sa scurtati timpul de joc. La Miercurea Ciuc s-a jucat finala la 2 jumate si nimeni n-a comentat. Toti am fost in aceeasi oala.
Va rog sa scrieti nu Turneu A Brașov- sambata 23.05.2009, ci " CAUTAM 6 FRAIERI PENTRU TABLOUL ELIMINATORIU DE 32 , PENTRU CA RESTU SUNT OCUPATE.