rflash
senior
Re: Turneu A la Brașov - sambata, 23.05.2009
Sistemul cu capii de serie care au bye este practicat pe scara larga ..... diferenta este ca in momentul in care ai pierdut un meci iti faci bagajele si pleci acasa.
S-au facut multe turnee cu participantii deja impartiti in doua categorii complet separate ..... in sistemul actual exista posibilitatea pentru oricine sa castige turneul ..... care vi se pare mai umilitor ??
Problema transportului a fost deja discutata. Capii de serie pot juca si dimineata daca isi exprima opinia in acest sens iar clasamentul nu este batut in cuie, unii jucatori pot deveni capi de serie tocmai pe acest principiu sa nu vina 2 jucatori cu 2 masini. Evident ca cineva de pe locul 1400 nu poate deveni cap de serie ca vine in masina cu locul 1, astfel de derogari se vor aplica pentru diferente mici de clasament .... eu unul daca ar fi sa fiu de dimineata as juca fara probleme grupele inferioare pentru ca m-as plictisi 6-8 ore in sala fara sa fac nimic.
Iar problema oboselli este foarte relativa ..... a conduce 2-300 km nu este chiar o placere si cu siguranta este obositor. Alte persoane chiar lucreaza sambata dimineata, dupa care vin la concurs ..... nu sunt chiar fresh.
In plus vad ca se pierde din vedere o alta problema importanta : timpul de joc. Inca n-am auzit o alta varianta mai "echitabila" care sa diminueze timpul de joc astfel incat dupa concurs sa putem sta la o masa si la o bere nu sa batem bezmetici orasul incercand sa gasim un restaurant deschis la 1-2-3 dimineata.
In primul rand astfel de favoritisme EXISTA in Liga Campionilor. Chelsea nu joaca 3 tururi preliminare si nu i-am auzit pe aia din Andorra de exemplu sa protesteze la UEFA fata de acest lucru ..... cum ca ei saracii sunt obositi cand joaca cu Chelsea si de asta nu pot sa castige.Kantor Imre-Zoltan a spus:Stimati colegi! Avand in vedere faptul ca ne putem exprima opinia fata de " capii de serie" cred ca as avea cateva de adaugat.
1. Nu este corect sa se aplice acest tratament preferentialdin urmatoarele considerente:
a. nu nexista egalitate de sanse, unul care joaca de dimineata , pana la ora patru este obosit. Vine capul de serie lejer, odihnit si castiga pentru ca este odihnit.
b. Sunt localitati unde unii participanti intra la categoria capi de serie iar ceilalti nu. Vor veni cu doua masini pentru ca 2 joaca de la 9 si ceilalti 2 joaca de la 4???????????
Nu credeti ca este o injosire a participantilor prin acest sistem? Aurolacii joaca de la 9 , iar " jucatorii de ping pong" joaca de la patru. Deci unul la joc altul la gratare sau mai bine zis unul la gazare altul la munca(Auschwitz)
Domnilor asemenea favoritisme nu exista nici in liga campionilor. Cei de la Chelsea trebuia sa zica , ca nu joaca cu Clujul pentru ca sunt aurolaci si trebuiau sa joace deja direct in semifinale.
Nu credeti ca jucatori buni, care s-au inscris mai nou la turnee sunt tratati diferentiat fata de elite? Cei care sunt acum in primii 50 ce spuneau daca ei primeau asemenea " tratament" diferentiat. Cred ca incepe sa se contureze gasca baietilor destepti care volens nolens joaca numai sus. Cu incepatorii de aurolaci nu au ce discuta.
Nu vreau sa monopolizez discutia , dar pana maine cei din Reghin si Targu Mureș , Va vom confirma daca vom fi prezenti sau nu. In cazul in care suntem injositi in asemenea hal si dispare lipsa de respect, cred ca nu mai merita sa jucam, lasam baietii destepti sa-si imparta locurile acolo sus.
Poate vom infiinta Asociatia Nationala a Aurolacilor din Tenisul de masa si vom juca toti de la egal la egal. Mersi.
Sistemul cu capii de serie care au bye este practicat pe scara larga ..... diferenta este ca in momentul in care ai pierdut un meci iti faci bagajele si pleci acasa.
S-au facut multe turnee cu participantii deja impartiti in doua categorii complet separate ..... in sistemul actual exista posibilitatea pentru oricine sa castige turneul ..... care vi se pare mai umilitor ??
Problema transportului a fost deja discutata. Capii de serie pot juca si dimineata daca isi exprima opinia in acest sens iar clasamentul nu este batut in cuie, unii jucatori pot deveni capi de serie tocmai pe acest principiu sa nu vina 2 jucatori cu 2 masini. Evident ca cineva de pe locul 1400 nu poate deveni cap de serie ca vine in masina cu locul 1, astfel de derogari se vor aplica pentru diferente mici de clasament .... eu unul daca ar fi sa fiu de dimineata as juca fara probleme grupele inferioare pentru ca m-as plictisi 6-8 ore in sala fara sa fac nimic.
Iar problema oboselli este foarte relativa ..... a conduce 2-300 km nu este chiar o placere si cu siguranta este obositor. Alte persoane chiar lucreaza sambata dimineata, dupa care vin la concurs ..... nu sunt chiar fresh.
In plus vad ca se pierde din vedere o alta problema importanta : timpul de joc. Inca n-am auzit o alta varianta mai "echitabila" care sa diminueze timpul de joc astfel incat dupa concurs sa putem sta la o masa si la o bere nu sa batem bezmetici orasul incercand sa gasim un restaurant deschis la 1-2-3 dimineata.