Turneu A la Brașov - sambata, 31.01.2009

Re: Turneu A la Brașov - sambata, 31.01.2009

Pana acum avem 76 de oameni inscrisi. Avem 6 mese Butterfly si 2 mese Active. Initial am vrut sa jucam doar pe mesele Butterfly, dar se pare ca va trebui sa includem si cele 2 mese Active. Sau ar mai fi o solutie: sa facem 12 (sau 16, in functie de cati se vor mai inscrie) grupe si sa joace 2 grupe la masa. 2 grupe cu 6-7 jucatori joaca mai repede decat o grupa cu 10-11 jucatori. Ne mai gandim.
O sa ne interesam si de cazare.

sunt mese Active din alea subtiri ..??????

Lakatos Zsolt din Miercurea Ciuc,pentru prima oara in deplasare !!

ok..deci..daca sunt mese din alea ACTIVE subtiri puneti-le deoparte...PLS

Nici noua nu ne plac. Ar fi varianta cu 12 grupe pe 6 mese. Din experienta turneelor trecute trebuie sa facem ceva. Grupe de peste 12 oameni vor duce meciurile la ore inaintate.

razvan problema e ca daca joci pe o masa butterfly ...si dupa aia treci pe o masa din aia active ..o sa fie naspa. in sensul ca sare altfel mingea...(daca mai e si condens in sala o sa fie de tot kktu ). Am patit-o la un turneu ..si nu am simtit deloc mingea..( si nu cred ca am fost singurul deranjat).

Din București Cristian Cionoiu - primul concurs in Amatur.

In cazul desfasurarii concursului la 6 mese,pe fiecare masa jucand doua grupe de 7(daca inscrierile nu vor depasi 84 concurenti,lucru putin probabil),cele 42 de meciuri vor dura,cu incalzirea de rigoare,undeva la 12-15 min minim/meci,daca totul merge struna .Adica vreo 10 ore juma.Grupele inferioare se vor termina undeva in jurul orelor 20,in cazul fericit in care concursul propriu-zis va incepe nu mai tarziu de 9:30.
O posibilitate de a scurta acest timp ar fi sa se joace grupele inferioare pe 8 mese,eventual sa se joace apoi doar pe cele 6 mese Butterfly.Noi,la tzara,santem obisnuiti sa jucam pe tot felul de"kk" de mese,probabil ca in metropole standardele sant diferite.
De aceea solicitam un raspuns clar de la organizatori:pe cate mese se joaca?
In functie de raspuns,vom decide daca participarea noastra e oportuna.

de la galati se inscriu: uzuneanu costica ,voinea sorin, ionita valentin,

Alex.C a spus:
ok..deci..daca sunt mese din alea ACTIVE subtiri puneti-le deoparte...PLS
Iar incepi?!
daca pici pe-o masa active iar eu pe una Bty facem schimb sa nu te mai aud!
:D

apreciez rares...oricum la stilu tau de joc ...cred ca poti sa joci si pe mese din piatra ...ca tot la fel sare din castravetele ala murat de pe rever...

Alex.C a spus:
apreciez rares...oricum la stilu tau de joc ...cred ca poti sa joci si pe mese din piatra ...ca tot la fel sare din castravetele ala murat de pe rever...
Esti simpactic! :P In toate felurile a fost facuta iarba mea numai castravete murat nu!! :lol:

Se va juca pe 8 mese: 6 Butterfly si 2 Active. Se vor trage la sorti (de catre capii de serie ai fiecarei grupe) inainte de concurs mesele pe care va juca fiecare grupa. Vor fi 10-11 jucatori per grupa, deci aproximativ 10 ore de joc. Din cauza aceasta nu vor mai fi grupe superioare. Se vor califica primii 4 jucatori si se va intra direct in eliminatoriu. Meciurile eliminatorii se vor juca doar pe mesele Butterfly.
In sala e cam racoare, asa ca ar fi bine sa aveti ceva de schimb la voi. Daca se retrage cineva din concurs, va rog sa ne anuntati.

Se inscrie Georgescu Alexandru - Izvoarele, Prahova.
Cat despre organizarea grupelor, din cate imi aduc aminte, Dan2 a facut o calculatie pertinenta in varianta de 1 masa - 1 grupa de 12 si 1 masa - 2 grupe de 6, calculatie din care rezulta ca avem suficient timp de joc si terminam mai repede in varianta a 2-a.
Scuze, Razvane, nu incerc sa te zapacesc de cap, mai ales ca inteleg cat de grea este munca de organizare dar mi s-a parut o calculatie pertinenta ...

Back
Sus