Turneu A la Brașov - sambata, 31.01.2009

Re: Turneu A la Brașov - sambata, 31.01.2009

Razvan a spus:
Pana acum s-au inscris 97 de persoane. Semnul intrebarii din dreptul anumitor persoane arata ca nu le-am gasit pozitia in clasament. Daca gasiti neconcordante, spuneti.
Daca nu am mai participat e normal sa apar cu semnul intrebarii. Asta e clar. Ce alte consecinte deriva sau pot deriva din asta?

TURNEU A LA BRASOV

TURNEU A LA BRASOV

AS VREA SA MA INSCRIU SI EU DACA SE MAI POATE
TODARCEA IOAN
30 ANI
SIBIU
SENIOR
AMATOR
0740/028916

pai o sa incercam sa ajungem ca doar sunt 20 km pina la BV :shock: :shock: :shock: :shock:

De la Suceava-Morosanu Vasile nu mai poate veni

Din Focșani,Corcoz Costin(asta in cazul in care mai primiti inscrieri la ora asta,glumesc)!

grasomega a spus:
Daca nu am mai participat e normal sa apar cu semnul intrebarii. Asta e clar. Ce alte consecinte deriva sau pot deriva din asta?
Tu ai spus ca esti la prima participare, dar la cei mai multi n-am stiut. Grupele se vor face in ordinea clasamentului.

Nu mai poate participa Roca Marian - Constanța.

Ne-ar interesa un traseu de urmat pana la sala de joc referindu-va la intrare in oras dinspre Bacău.tx

Mai inscriu si pe Iusan Mircea din Cluj.

din cate observ..sunt multi jucatori deja inscrisi....si posibil sa mai apara cativa...vroiam doar sa stiu daca ramane valabila varianta cu eliminarea grupelor superioare ? ( eu asa sper...)

Vom face in asa fel incat sa jucam in jur de 12 ore. Astept pana maine sa vad cati jucatori sunt si o sa anunt exact cum vom juca.
cata_60 a spus:
Ne-ar interesa un traseu de urmat pana la sala de joc referindu-va la intrare in oras dinspre Bacău.tx
Treceti pe pod, dupa ce intrati in Brașov, la al doilea semafor o luati la dreapta, ajungeti la gara, unde e un sens giratoriu, mergeti inainte (fata de directia initiala), mergeti pana la urmatorul semafor unde o luati la dreapta. La urmatorul semafor o luati tot la dreapta si mergeti cam 100 m. In stanga e un stadion si imediat e poarta de intrare in liceu. In curte o sa vedeti o sala de sport cu pereti metalici. O sa incerc sa pun si si o harta, daca gasesc.

Razvan a spus:
grasomega a spus:
Tu ai spus ca esti la prima participare, dar la cei mai multi n-am stiut. Grupele se vor face in ordinea clasamentului.
A, nici o problema.
Merci.

Din Comănești:
Rusu Gabriel
Bulubasa Nicusor
Nistor Florin
Teris Vali
Anastasiu Marius
Cazanel Gheorghita
Darie Dan
Munteanu Ion