marcu vasile
organizator local
VATRA DORNEI - CEPOI LEONARD-copii
SA TRAIASCA NENEA DAN HAI A NOSTRI
SA TRAIASCA NENEA DAN HAI A NOSTRI
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
din baia mare muntean mircea amatori
nu prea ma intilnesc cu ei,eu vin de undeva de la miercurea ciuc ca am ceva treaba cu serviciul pe acolo altfel i as aduce cu placereDomnule Muntean , ii iei si pe baietzii de la Sighet cu tine?:-w
Cu siguranta , toate cele bunePutin probabil sa venim , Cipri pleaca , Vasi nu ii in tara , asa ca s-ar putea sa ne intalnim altadata ,dar nu o intrat zilele in sac .
Sincere condoleante. Sunt alaturi de tine. Ne vedem alta data .Dragul meu DAN ,imi pare foarte rau ca nu mai pot veni la concurs . Am un deces in familie,a murit mama sotiei mele.O sa ne vedem cu alta ocazie . SALUTARE
Dragul meu DAN ,imi pare foarte rau ca nu mai pot veni la concurs . Am un deces in familie,a murit mama sotiei mele.O sa ne vedem cu alta ocazie . SALUTARE
Condoleante domnule Marcu.Dragul meu DAN ,imi pare foarte rau ca nu mai pot veni la concurs . Am un deces in familie,a murit mama sotiei mele.O sa ne vedem cu alta ocazie . SALUTARE
- - - Actualizat - - -Polocoser Cristian , Suceava - Amatori