AmaTur: Turneu A Turneu A la IASI - "CUPA UNIRII" - 09 februarie 2013 - amatori si open

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ninsoare abundenta si viscolita, Turneul ,,CUPA UNIRII"IASI -26 ianuarie 2013, se amana!
Vom incerca sa-l organizam in urmatoarele 2 saptamani.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de schimbarea programului dvs. pentru acest week-end!

Ultima editare:
Imi pare rau ca nu se mai organizeaza dar sper sa ne vedem cat mai curind.Intelegem ca e mai greu pt. cei dinafara Iasului sa ajunga !

Dragii mei ,noi am vrut-nu s-a putut!Acest concurs nu s-a ANULAT ,doar s-a AMANAT!Vremea total nefavorabila ,ca si semnalele din teritoriu ,precum ca este imposibil sa avem prezenta scontata ,ne-a determinat ,pe mine si pe ADI Valcu sa AMANAM acest concurs!Dar il vom organiza!Noi am pregatit tot ,numai ca am omis factorul IARNA!Anuntati-va si intre voi ,pastram legatura ,va asteptam la momentul oportun-sa va batem ,cu toata dragostea -GIGI C.

Dragii mei ,tinad cont ca un turneu A este la Oradea ,va roga sa luati in calcul ,,CUPA UNIRII " IASI pe 09 febr.in aceleasi conditii!Dar va vom anunta in timp util-Cred ca am luat decizia corecta ,nu am fi dorit sa nu vina toti prietenii nostri din zona si de mai departe!Eu si ADI Valcu va vom spune ce si cum...Vorbim si tinem legatura...Gigi Ciobotaru.

Dupa cate se pare ramane pe 09.02.2013.Este afisat pe calendarul competitional amatur.Sa speram din toata inima ca va fi frumos.
Osa vedeti ca vremea buna tine cu oameni buni asa cum sunt organizatorii de la acest concurs.

Din Bacău Ursulescu Ioan amatori
- - - Actualizat - - -
Cred ca ar fi mai util sa modificati data concursului si in titlu astfel incat sa afle cat mai multi concurenti.

Reluam inscrierile pentru data de 9.02.2013.
Datele si informatiile despre concurs raman neschimbate, mai putin starea vremii, speram ....
Va asteptam!

Adi,exista un site care face prognoza meteo pe 10 zile,www.foreca.com.Il folosesc frecvent vara inainte de a pleca la o partida de pescuit si are o acuratete remarcabila,inclusiv viteza vantului.poate te ar ajuta daca tragi o ocheada

Ultima editare:
*** CUPA UNIRII Iași -open si amatori-09 FEBRUARIE 2013,in acelasi loc si in aceleasi conditii reliefate initial-VA ASTEPTAM ,ca de obicei ,sava batem ,cu toata dragostea!!!Gigi Ciobotaru si Adi Valcu

Back
Sus