adrian_vilcu
senior
Inscrierile s-au terminat! Va multumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc Vasile!m-a sunat sotia lui Vlaisan si mia zis ca nu mai poate sa vina,,,scuze.
Multumesc d-le Ciubotariu! Va doresc succes!Din motive familiare se retrage Ciubotariu Ioan imi pare foarte rau dar asta este var rog sa ma scuzati
Felicitari pentru performanta,dle doctor,dar nu uita ca si in finala de la Baicoi ai condus dumneata cu 2-0....Panaitescu intorcand rezultatul in favoarea lui(in aceleasi conditii " vitrege" ca la Iași,in sensul ca toata sala tinea cu Fane Panaitescu):-D,ambii facand un joc de mare calitate.Oricum te mai asteptam (sa te batem,dupa cum spune dl Ciobanu de la Iași),noua ne-a facut placere sa te avem printre noi.Toate bune.Am avut parte de un concurs captivant si foarte bine organizat de Gigi C. si Adi Valcu.Buna initiativa domnului profesor de a se face eliminatorii de 32,dand astfel sansa altor jucatori mai slabi cotati pentru o reabilitare ulterioara.Pentru mine a fost cea mai dramatica finala de turneu de care am avut parte vreodata.Mentionez ca tanarul Acatrinei Daniel faca tenis de performanta la clubul CSM IASI.Am avut puterea morala sa revin de la 2-0 la seturi si 3 mingi de meci in setul 3 de care a avut parte adversarul meu si sa intorc rezultatul final la 3-2 pentru mine in conditiile in care aproape toata sala tinea cu el,pe buna dreptate,adversarul meu fiind localnic si tanar.Copilul insa a castigat cu 12-1 la neturi.Sper sa onorez si pe viitor concursurile organizate de cei doi si am dorit cu aceasta ocazie sa vad daca este valabila zicala domnului Gigi Ciubotaru ”va asteptam cu drag ca sa va batem”.