Turneu A la MORENI! 04 APRILIE 2009

Re: Turneu A la MORENI! 04 APRILIE 2009

Din București
Dragan Daniel

din Slobozia se mai inscriu:
Nitu Victor
Rasnoveanu Daniel

din bucuresti
tomica silviu
dumitru traian
mihaila aurel

zuhardu a spus:
daca-i bal....atunci....
Costin Olaru - Filipestii de Tg.
Ups .... fericitule, ti-a sosit lemnul :D !!!!! Sper sa ma lasi sa dau si eu cu el :D; oricum nu ma abtin sa te intreb cum se simte fata mai soft pe el?

Din București:
Dascalasu Viorel
Dascalasu Catalin
Nicolae Paul

din Curtea de Argeș:
Siea Cristian-(prima participare)

Au scapat la centralizatorul facut de dl. Bodeanu:
Serban Raluca - Topoloveni - 441
Furtunescu Ion - Topoloveni - 1367

Sunt GEORGESCU COSTIN( SPARTAC) fost divizionar A acum un an si ceva.
As dori sa fiu lamurit de organizatorii de competitii AMATOUR, asupra neparticiparii mele la aceste turnee. Nu sunt un jucator foarte valoros dar as dori sa particip la aceste competitii (mai ales cele care sunt aproape de BUCURESTI).
La VALENI unde am participat (pentru prima oara) DOAR in grupa inferioara, am fost descalificat pe motiv ca am jucat in divizia A (doritorii pot sa se uite pe rezultatele mele la aceste meciuri (pierdute cu 0-3 aproape toate) si mi s-a comunicat dupa terminarea grupelor inf. ca nu mai pot juca decat grupa superioara in afara consursului. Bineinteles ca nu am mai jucat, deoarece NU AM DORIT SA OBOSESC JUCATORII DIN GRUPA SUPERIOARA AVIZI DE PUNCTE( nu neaparat cei din grupa unde eram eu, am si eu "prietenii" mei).
Am dorit sa joc in afara concursului, dar mi s-a spus ca daca sa zicem castigam grupa superioara nu mai pot juca mai departe pt ca multa lume vine de la sute de km distanta pt aceste turnee si eu le iau locul. Nu ma intereseaza punctele AMATOUR, nici diplome sau ce se mai ofera ca premii.
Inteleg ca este un regulament AMATOUR si o sa astept sa-mi expire "suspendarea"pt a participa si eu "legal".
Sper ca am fost bine inteles. Dorinta mea este doar sa joc cu diverse "maini" si diverse stiluri.
Multumesc celor care m-au inteles si sustinut chiar si celor carora le e "frica" de mine.

da la voluntari de ce nu vi costine?
sau poate aici suntem prea slabi ptr. tine? :lol: :lol: :lol:
mai bateti si tu gura pe aici ca eu mi-am batut-o degeaba si am
renuntat c-a sa nu s-e creada ca cersesc dreptul de participare!!!
vorba ta MARI VALORI MAI SUNTEM :lol: :lol: :lol:

CHIRULE
cu mana ta si picioru meu facem un TERMINATOR din piese si il inscriem in AMATOUR

din deva se mai inscriu:
popa radu
stancu tiberiu
mcy, papapa

Pana acum s-au inscris 142 participanti! Ar mai fi loc pentru 2 , astfel incat sa jucam cate doua grupe x 6 jucatori la fiecare masa! Nu inchidem inca inscrierile, cine doreste se mai poate inscrie! Peste numarul de 144 va trebui sa astepte, insa, o confirmare din partea organizatorilor!

pt costin (spartac) si chiru
daca ar fi sa votam,..si sunt convins ca se ajunge acolo...eu as fi de partea voastra,adica tu si chiru.ce daca ai jucat unde ai jucat,acum esti amator si vrei sa joci pt ca iti place sa joci ca si noua de altfel. nu stiu daca mai prinzi loc la moreni dar poate ne intalnim in grupele superioare la reghin. :) fratilor e un om care vrea sa joace tenis de masă ....il ajutam? in plus daca e asa bun avem de invatat de la el. toate cele bune :!:

iulian a spus:
zuhardu a spus:
daca-i bal....atunci....
Costin Olaru - Filipestii de Tg.
Ups .... fericitule, ti-a sosit lemnul :D !!!!! Sper sa ma lasi sa dau si eu cu el :D; oricum nu ma abtin sa te intreb cum se simte fata mai soft pe el?
iuhuuuuuuu, bineinteles ca da.....

din Slobozia, Nitu Victor nu mai poate veni si cedeaza locul lui Dan Alexandru tot din Slobozia

Back
Sus