TURNEU "A" LA REGHIN

Una e sa nu iti convina sistemul si alta e sa te porti ca un copil. La disputa respectiva organizatorul a decis ca pozitia favoritilor 3 si 4 sa fie trasa la sorti.Daca nu convine la cineva sistemul de joc sa nu mai participe. Din puctul meu de vedere amotourul este un capitol inchis pana nu se produce o separare a circuitului.Este inadmisibil sa se tremine primele grupe la ora 18:30 si sa trebuiasca sa incepi sa joci la ora 19 dupa ce ziua o inceput la ora 5:30.Tot respectul pentru cei care pot practica maraton-tenisu da nu e pt mine!!

SALUTARE TUTUROR !
acum am ajuns acasa , si vreau sa va spun ca m-am simtit bine , asta pt. ca nu am un loc prea sus in clasament :D :D :D .
cat despre domnu Shuni , eu cred ca revine repede la masa de tenis , nu-l cunosc foarte bine dar sper sa-i treaca supararea pt. ca asa un sport frumos merita sa nu-l lasam asa usor.

Shuni,sincer imi pare rau ca picatura care a umplut paharul in conflictul tau cu bistritenii s-a produs la Reghin.
Dupa mesajul tau reiese ca turneul de la Reghin a fost slab organizat,desi majoritatea nu au fost de aceeiasi parere.
In ceea ce priveste posibilul scandal intre etnii,chiar nu am nici o cunostiinta,desi m-am plimbat toata ziua intre mese.Am sa ma interesez si vom detalia subiectul
In ceea ce priveste problema ta cu eliminatoriul de 16,tin sa te contrazic.A fost langa mine tot timpul cate un reprezentant din fiecare oras astfel incat sa nu iasa discutii.Pozitia 8 si 9 s-a tras la sorti astfel incat sa nu existe discutii.
Ce ma mira pe mine e ca la Galați erai langa mine cand am procedat la fel in cazul lui Trifu si Nitu,si chiar ai fost de acord.Pe de alta parte iti sustin si ideea ta cu privire la impartirea locurilor 1 pe tabloul de 16 aleator,astfel incat si cei clasati mai slab sa aiba sanse mai multe.
Shuni,sper ca relatia ta de prietenie cu reghinenii sa nu fie afectata de conflictul public pe care il ai cu cei din Bistrița.

Numai bine

tycutz a spus:
Una e sa nu iti convina sistemul si alta e sa te porti ca un copil. La disputa respectiva organizatorul a decis ca pozitia favoritilor 3 si 4 sa fie trasa la sorti.Daca nu convine la cineva sistemul de joc sa nu mai participe. Din puctul meu de vedere amotourul este un capitol inchis pana nu se produce o separare a circuitului.Este inadmisibil sa se tremine primele grupe la ora 18:30 si sa trebuiasca sa incepi sa joci la ora 19 dupa ce ziua o inceput la ora 5:30.Tot respectul pentru cei care pot practica maraton-tenisu da nu e pt mine!!
Ionut,astea sunt conditiile pentru toti.
Sunt oameni mai in varsta ca noi care nu se plang de calendarul incarcat si de durata concursului.Nu putem sa incepem concursul direct din grupele superioare.
Pana si la Bistrița unde s-a jucat pe 16 mese tot a durat pana seara concursul.

marius a spus:
In atentia organizatorilor:
In sezonul 2007-2008 PAL ZOLTAN - Intersport Miercurea Ciuc a disputat 3 partide in Div. B Seia II ( cei drept toate pierdute ). Ocupa in prezent pozitia 44 inclasament din 52 de jucatori activi in Div. B
Niciodata nu m-am opus participarii, mai putin clasificarii. :shock: :roll:
Daca este coincidenta de nume "mia culpa" :oops:
La concursul de anul trecut de la Bistrița respectiv Miercurea Ciuc de ce nu s-a sesizat nimeni?
Sincer,nu am absolut nimic impotriva cu participarea in continuare a fostilor jucatori de la Intersport Miercurea Ciuc.
Exista totusi un regulament care trebuie respectat,iar cine e in masura sa ia niste decizii in aceasta privinta,sa o faca.

Anul trecut cei de la Intersport aveau drept de participare (un amator care se legitimeaza are drept de participare pana la sfarsitul anului respectiv).
Ei nu au dreptul sa participe in schimb anul acesta pentru ca au participat in divizia B, dar dupa cate stiu au renuntat la echipa, asa ca dezbaterea ramane deschisa daca si cand ar avea drept de participare din nou in AMATouR. Eu propun ca ei sa nu aibe drept de participare decat pe langa turneu pana prin septembrie (nu putem sa interzicem unor jucatori care incearca sa evolueze spre alte sisteme competitionale acest lucru, dar in momentul in care revin in AMATouR trebuie sa avem o perioada de gratie). Eventual putem sa dam o `dispensa` pe o anumita perioada de timp jucatorilor care vor sa evolueze in div B si daca nu le convine trebuie sa `stea` o perioada apoi poate participa din nou in AMATouR. Nu este aceeasi situatie cu Soos Dezso (de ex) care a participat la calificarile pentru divizie dar nu au intrat deci acesti jucatori au drept de participare in AMATouR fiind considerati ca legitimati fara activitate de performanta.

Personal sunt de parere ca organizatorii au facut tot posibilul ca turneul sa fie o reusita. Nu pot decat sa le multumesc pentru efort si ospitalitate.

Din nefericire, cum spuneam mai devreme, nervii s-au intins in unele momente critice si cam multe palete au zburat prin aer ... :cry:

Chiar daca in trecut si eu am avut unele schimburi de replici cu 1-2 jucatori din Bistrița, de data asta pot sa spun ca am colaborat perfect cu d-l Garaz, atunci cand am fost solicitati de Rares la a da o mina de ajutor la formarea grupelor inferioare.

Nimic nu e ireconciliabil, si chiar propun pentru rezolvarea fairplay a rivalitatii Cluj-Bistrița o mega-partida directa (4 meciuri din 7) pe teren neutru (nu la turneu AmaTour) intre cei mai tari, sa se linisteasca odata spiritele si sa se impace apoi la o bere. DUELUL ... :lol:

Mie mi s-a parut ca a fost bine organizat turneul, chiar daca s-a intins mai mult decit eram obisnuit, dar asta este, face parte din distractie.
Scandalul care a aparut a fost intre Scurtu Nicu (Bistrița) si un domn din Tg.Mureș pe ceva probleme de scor, dar a fost cind mai mult de jumatate din grupele superioare erau deja incheiate, si oricum nu cred ca a deranjat pe cineva atit de mult cit m-au deranjat pe mine paletele aruncate in zid de la 10m distanta si urarile de bine care le-au insotit.
Nu stiu ce nu-i convine liderului la sistemul asta de tragere a sorti, s-a mai folosit si pina acum si nu l-au inventat bistritenii.
Cit priveste rivalitatea Cluj-Bistrița habar n-am cind, cum, unde si de ce a aparut ... probabil atunci cind orgoliul a luat locul dorintei de distractie.
E binevenita ideea cu mega-partida pe teren neutru unde sper sa nu fie nevoie de bodyguarzi (bodyguards).

salut

salut

conflictul era dintre scurtu nicolae si un om mai invarsta din grupele superioara.cu idea de retragere sint hotarit.nicaieri in lume nu se trage la sorti primii 4 favoriti,oricum si la nivel mai mare duelul dintre cluj-bistrita exista.imi pare rau daca am jignit pe cineva dar asta e parerea mea.sistemul de eliminatorie de 16 nu trebuie sa fie cu favoriti,vreau in primul tur sa pic cu nistorasul meu suparaciosul care nu recunoaste infringerile pe care le primeste sau sa pic cu apian.inca odata cer iertare daca am jignit pe cineva dar cu idea de retragerea din circuit nu ma poate opri nimeni,sintem cu totii cu nervii la pamint,orgolile sint extrem de mari

E foarte usor sa pici cu Nistor sau Apian in primul tur, e suficient ca unul dintre noi 3 sa iasa pe locul 2 din grupele superioare si sa ai un deget norocos la tragerea la sorti. De altfel, lucrul asta ti-e bine cunoscut de la turneul final București'2006 cind ai facut asta intentionat, dar nu prea ti-a folosit in cele din urma.
Later edit:
Pacat ca nu poti spune ca te retragi in plina glorie :evil: :D

salut

salut

ai dreptate florin,nu mai vorbim meciuri aranjate intre voi.altceva intreb pe toti iubitori ai acestui sport mai ales pe dorelus dupa terminarea meciului indiferent daca cistigi sau pierzi ce trebuia sa faca ambii jucatori?la bistrita nu exista asa ceva.

Florine, vad ca si tu ai ceva amintiri ...

Hai sa facem un efort sa uitam toate politele de platit, ca nu face bine nimanui. Chiar si daca ai dreptate, uneori e mai bine sa faci pasul inainte spre impacare, dovedind ca orgoliul nu exista !

Eu consider ca aceasta rivalitate e binevenita indiferent de unde a aparut. Exista rivalitate si intre centrele de formare a jucatorilor profesionisti, era normal sa existe si la amatori. Atat timp cat nu degenereaza in lipsa de fair play e bine sa existe putina ambitie si orgoliu. Un turneu fara Shuni, Ionut sau oricare dintre noi ar fi mult mai sarac. Exista rezolvare pt toate problemele dar asta presupune implicarea directa a jucatorilor nemultumiti si nu abandonarea turneului.

salut

salut

raspunsul este urmatoarea:
-la terminarea meciului intre doi jucatori la sfirsit dau mina unu altuia,la nistoras problema asta nu exista si la mine doare,plus ca am filmat acest gest care s-a petrecut la miercurea ciuc.

Nu de curaj ai nevoie, si dai mina cu adversarul daca acesta merita, zi mersi ca Dorel nu are un comportament ca al tau atunci cind pierde (nu mai discutam motivele pentru care a pierdut ca intram in alt bors).

salut

salut

hai ca imi place,zi mai departe :lol: :lol: ,ma voi cei din bistrita nu cunoasteti fair playul,vad daca spun adevarul va suparati hai ca astept replica oricum declar razboi cu voi :evil: :evil: :evil:

salut

salut

daca dorel ar servi regulamentar ar fi mai jos in clasament,am vazut si acum la reghin cum a servit cind a jucat cu rares,serva lui este incorect toate lumea spune asta.

salut

salut

inca o intrebare de ce turneele fara bistriteni sint mai bine organizate decit sint ei prezenti?hai florin hai ca astept ce stai pe ginduri,mai am multe de spus despre bistriteni. :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil:

Back
Sus