AmaTur: Turneu A Turneu A - MEDIAS - 05 aprilie 2014 - editia a VI-a

Un turneu frumos, intr-o sala de tenis de masă.Felicitari Dragos si Florin Apian.Felicitari castigatorilor dar si invinsilor pentru ca au participat,Succes la antrenamente!

Florine , o rectificare daca se poate , Predescu Levente - Barac Marius 3-2 dramatic si nu 3-1 cum a aparut in tabelul de eliminatorii ( probabil emotionat dupa rezultat Levente ti-a dat un rezultat gresit ) . In curand revin si cu ceva imagini de la turneu .

Florine , o rectificare daca se poate , Predescu Levente - Barac Marius 3-2 dramatic si nu 3-1 cum a aparut in tabelul de eliminatorii ( probabil emotionat dupa rezultat Levente ti-a dat un rezultat gresit ) . In curand revin si cu ceva imagini de la turneu .

Intradevar meciul a fost dramatic, dar eu am dat rezultatul corect, domnului Temelie...3-2:)

Si asa apare si in tabelul de eliminatorii:

13 BARAC MARIUS,243
------------------------- BARAC MARIUS,243 3-1
20 CERNEJENCO CONSTANTIN,897
-------------------------------------------------- PREDESCU LEVENTE,154 2-3
29 bye
------------------------- PREDESCU LEVENTE,154 0-3
4 PREDESCU LEVENTE,154

felicitari pentru Baciu Gabriel,
ai reusit sa ii faci un frumos cadou d-lui antrenor Csiki Alexandru, care si-a serbat ziua de nastere in sala de la Mediaș alaturi de baietii pe care ii pregateste: Baciu Gabriel, Lunca Razvan si Stefan Andrei.
felicitari d-le antrenor Csiki, la multi ani si multa sanatate va doresc.

felicitari pentru Baciu Gabriel,
ai reusit sa ii faci un frumos cadou d-lui antrenor Csiki Alexandru, care si-a serbat ziua de nastere in sala de la Mediaș alaturi de baietii pe care ii pregateste: Baciu Gabriel, Lunca Razvan si Stefan Andrei.
felicitari d-le antrenor Csiki, la multi ani si multa sanatate va doresc.

Subsriu, cu placere si respect ! La multi ani, domnule Csiki !
Felicitari pentru performanta (asteptata dealtfel), Gabriel. Ai evoluat mult ...si bine de cand ne-am intalnit la Agnita. Poate si acolo, daca nu era Dragos cu noi in grupa, rezultatul tau era mai bun. Brovo tie, cinste antrenorului !

Enes gratulalok, Deni bacsi ! O finala jucata, la orice turneu, este o mare performanta. Bravooooo!

Una peste alta, un turneu frumos, populat, valoros si bine organizat, cu un obisnuit Florin Apian in dubla ipostaza, in ambele avand prestatie laudabila.

Ei, asta a fost ! Mai asteptam poze.

Acum sa trecem la vizionarea partii finale a turneului GAC Group 2014 ITTF World Tour, Spanish Open (Major),02 Apr 2014 - 06 Apr 2014, nu inainte de a-i adresa multumiri neobositului, atentului si pasionatului Dennis.
O zi buna, tuturor !

Apropos, sa nu uitam:
La multi ani colegilor blajeni, Dan Ciobanu si Iacob Suciu, care si-au serbat alaltaieri si ieri ziua de nastere.

Felicitari nea Denes, Leo, si Kriszta Lori (si-mi pare bine de tot sa va vad impreuna pe podium).
Felicitari tuturor cu rezultate frumoase atat la open cat si la amatori.
Felicitari Dragos si Florin pt. reusita turneului!

V-am urmarit ieri silentios sub acoperirea userului domnului Corcoz, din departarea polivalentei focsanene.
Salutari tuturor prietenilor si cunostintelor care au fost la Mediaș, si sa avem parte numai de turnee reusite si frumoase ca cele din acest week-end.

O duminica frumoasa!

Pali

Florine , o rectificare daca se poate , Predescu Levente - Barac Marius 3-2 dramatic si nu 3-1 cum a aparut in tabelul de eliminatorii

două rectificări:

1. dacă meciul a fost dramatic s-a văzut sigur la sală și se poate scrie o cronică frumoasă pe forum. nu scorul arată asta. scorul e doar matematică meschină și se folosește doar ca să vadă lumea cine a câștigat, nu cât a transpirat fiecare. și contează foarte mult în grupe...iar dacă a fost în fazele eliminatorii, nu mai contează scorul.

(a-propos de cronică: m-aș putea oferi cu plăcere voluntar când știți că aveți meciuri „dramatice” și doriți neapărat ca ele să rămână și pe forum neuitate, nu doar prin scor; sunt un spectator foarte bun și pot zugrăvi frumos în cuvinte asemenea evenimente, chiar și în versuri :D )

2. nu s-a făcut dreptate.... am așteptat și eu să se facă dreptate și recunosc că acum sunt puțin trist.
dreptate ar fi ?nsemnat finala Csaba Zedler-Alex Nechita

cu respect și felicitări sincere pentru toată lumea

Ultima editare:
Buna ziua tuturor,
a fost un turneu organizat foarte bine,cu putini(aproape deloc),timpi morti si cu lume civilizata. Deci iata ca se poate.
Va multumesc tuturor celor care au rezistat pana la final, m-au sustinut si aplaudat.Am sa revin cu placere la urmatorul turneu.

Florin a fost foarte rapid si a modificat scorul , Levente sa stii ca nu era nici o problema , dar deocamdata e cea mai buna performanta a mea si am vrut sa ramana corect mentionata si sper sa o pot depasi cat mai curand . Si acum promisele imagini de la turneu , mai mult sau mai putin reusite , deoarece si in arta fotografica sunt tot amator si nu openist ca si la tabla de tenis ( traducere dupa ureche a table tennis ) :) :

am văzut printre fotografii ceva extraordinar. Nea Bela față în față cu un băiețel.

Deși nu am participat la turneu, aș vrea să votați toți să fie asta aleasă imaginea turneului. (bineînțeles, visul meu era să văd într-o fotografie cum joacă la un turneu Andrei Tomică cu domnul Eugen Sinescu, dar și asta de aici e la fel de sugestivă pentru a ilustra pasiunea din AmaTur în general)

Și sper că din respect și din spirit de fair-play băiețelul i-a permis domnului Benyovski să ia măcar un set :)

Felicitari Barac Marius pentru parcursul tau in turneu dar si pentru poze.Ar trebui sa-ti schimbi meseria.Vei fi cel mai tare fotograf dintre ierbari:p

BRAVO M E D I A S, conditii bune de joc ,ambianta placuta insa timpi morti intre fazele turneului datorate sistemului cu tragere la sorti.
5 grupe la open nu marea durata turnelui si nici vitregirea unui concurent prin disputarea a 4 meciuri oficiale.

- - - Actualizat - - -

Felicitari Liviu si la mai mare!
FELICITARI MIHAI ai debutat cu rezultat f bun la OPEN datorita jocului bine gandit cu materialul. Succes in continuare.
BERE GRATIS se pare ca iti inspira bine jocul.

- - - Actualizat - - -

Scuse REMUS am crezut ca elevul tau a postat felicitarile dar eu iti adresez si tie felicitari pt. tactica pe care i-ai impus-o lui MIHAI pt acest debut reusit.(tactica lui MIHAI a fost urmatoarea , trebuie sa castig rapid cu 3-0 pana nu se dumireste adv . ce sa faca.

Felicitari domnului Liviu Petrescu pentru locul I la OPEN obtinut si aducerea pretioasei cupe in judetul Argeș. A meritat sa trecem Defileul Oltului "si inainte si inapoi" (apropo de gluma cu oltenii). Felicitari organizatorilor si participantilor la acest turneu! In continuare voi posta cateva imagini de la turneu. Prin intermediul ceasului de pe perete se poate observa la ce ora s-a sustinut finala la OPEN. De remarcat pozitiile de prim balerin ale domnului Antal Denes din finala - AMATORI.
Vezi atașament 7281Vezi atașament 7282Vezi atașament 7283Vezi atașament 7284Vezi atașament 7285

Back
Sus