AmaTur: Turneu A Turneu A - Mediaș - 26 sep 2015

Mediașul cu oameni lui m.a facut sa simt bine paleta. Multumesc celor care m.au sustinut si in special lui Florin Apian

Turneu frumos , participanti valorosi , prieteni dragi , zi deosebita . Pacat ca de aceasta data participarea a fost mai restransa , dar valoarea a fost tot la rang superior . Felicitari nea Costica Cernejenco pt rezultat , care e o incununarea a perseverentei si pasiunii pt sportul favorit - si la mai mare , ca ai demonstrat ca se poate . Un salut respectuos si jos palaria pt prietenul mediesean Lucian Dordea care a cam scos untul din mine in eliminatorii si un gand bun pt prietenul sighisorean Florin Samoila care ma adora cand sunt in cealalta parte a mesei de joc :D . Cateva poze pt cei care vor sa aiba amintiri sau pt cei care nu au participat dar sunt amatori de imagini :

Felicitari invingatorilor!
Cinste lor,invinsilor,caci va veni si vremea lor!
Bravo Agnita!Data viitoare va fi,cu siguranta,mai bine!

ca intotdeauna la Mediaș, a fost un concurs linistit cu doi organizatori care si-au facut treaba in mod discret...creindu-ne conditii sa ne simtim bine....
Multumim....asteptam urmatoarea intalnire ;)

Un video..daca a filmat careva finala..

buna ziua ,
incerc sa va spun din Finala in care am jucat cu d-nul Alin .....primul set ,s.a jucat un pic a pin-pong, iar al doilea set am gresit cateva serve..s.a.md., iar restul seturiilor....S.A INCEPUT CU BALOANE.. , eu la 1metru 30 fata de d-nul Alin care cred ca are aproape 2 metrii, si asa sau format baloanele cam de vreo 3 metrii fata de inaltimea mea , si a trebuit sa renuntttt...cam asta a fost FINALA....

Felicitari celui mai tanar participant la turneu - Rozenfeld Robert - Cluj Napoca, pentru curajul si ambitia cu care a luptat si jucat fiecare minge ... si pentru cho-urile care au facut deliciul publicului spectator !

Multumesc d-lui Apian pentru ,,promovarea'' jocului meu desi sunt putin nemultumit ca nu a filmat meciul cu Tokos Pal din grupa superioara unde amandoi am facut un un meci ofensiv de senzatie.

Back
Sus