roman bogdan
Coordonator Onorific
Din Arad: Meszar Razvan - open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
poate e "patima" sau placerea de a juca tenis cu orice mijloace..Greu de inteles frenezia cu care apar inscrieri pe ultima suta de metri, atata timp cat locurile sunt ocupate din prima zi si sunt deja 30 de amatori care asteapta la coada o eventuala retragere! Jucatorii de pe listele de asteptare sunt rugati sa urmareasca cu atentie retragerile si anunturile organizatorilor, pentru a evita o deplasare la Mediaș fara sa participe!
daca-i frenezie..las-o asa pentru ca intradevar pentru cine nu o are e cam greu de inteles,insa dupa cum stii,Mediașul este o locatie unde toata lumea se simte bine..si de care imi pare foarte rau ca nu am ajuns !Greu de inteles frenezia cu care apar inscrieri pe ultima suta de metri, atata timp cat locurile sunt ocupate din prima zi si sunt deja 30 de amatori care asteapta la coada o eventuala retragere! Jucatorii de pe listele de asteptare sunt rugati sa urmareasca cu atentie retragerile si anunturile organizatorilor, pentru a evita o deplasare la Mediaș fara sa participe!
Pai, si eu sunt singur. Ai putea sa vii pe la Deva si de-acolo mergem impreunaAs vrea sa particip, numai ca cei care ma insotesc de obicei la turnee nu au apucat sa se inscrie,...acum nu mai sunt locuri ( singur nu prea merge, este peste m?na, si nu pot sa-i las singuri acasa).
M-am explicat, asadar ma retrag....Vladoiu Gelu...amatori....bv
Am apucat sa ma retrag, va doresc multa bafta.Pai, si eu sunt singur. Ai putea sa vii pe la Deva si de-acolo mergem impreuna![]()
In numele adeptilor jocului in nocturna, iti multumesc frumos, Florine !No bine, pana la urma eu nu ma grabesc niciunde, oricum vin primul si plec ultimul, daca vreti 4 calificati asa va fi (mi-au mai spus si altii - a nu se crede ca m-a convins dl.Titi) - dar sa nu se astepte lumea sa se termine superioarele ca la alte turnee.
Gelule, inca nu am reactualizat lista de participanti, daca vrei sa participi in conditiile astea, da un semn pana maine dimineata.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?10796&p=158251&viewfull=1#post158251