AmaTur: Turneu A Turneu A Mediaș - Editia a V-a - 06.04.2013 OPEN+AMATORI

Eu sunt perfect de acord cu ce zice d-l Florin. Cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa joace cat mai mult dar haideti sa avem in vedere ca dansul, daca este prezent la fiecare turneu pleaca ultimul de acolo. Cred ca merita si dansul un tratament mai "uman"
Daca din 6 ar merge mai departe primii 4, la numarul de mese existent ar insemna inca 2 ore cel putin.
Inteleg ca trebuie gasita o cale de mijloc pentru a se califica aproape toti jucatorii care vin de departe, dar pe de alta parte turneul trebuie sa se termine totusi la o ora decenta (nu cat mai repede dupa cum sugerezi). Dupa cum vezi, sint si voci care protesteaza ca la ora X inca se mai joaca in superioare etc.
Revin cu datele initiale ale turneului - 120 jucatori pe 10 mese - media este cu mult peste orice turneu la care am participat in ultima vreme si nici unul nu s-a terminat inainte de 12 noaptea.

Ma bag si eu in seama.Si eu merg din Alba cam peste tot in tara si as fi multumit daca as juca 7-8 partide.Cu modestie spun ca valoarea mea este de locul 4 in gr.inferioara de 6.Nu merita sa fac 300km pentru atat.(nu ma refer la Mediaș).Nu merg pentru trofee (desi recunosc ca as lua o cupa daca n-ar fi atenti organizatorii) ci pentu placerea de a face sport si de ce nu,de a socializa.Totusi cred ca cine organizeaza un turneu A trebuie sa asigure o desfasurare fluenta a concursului si tot ce este necesar participarii unui nr cat mai mare de sportivi chir daca taxa ar fi cu 5-10 lei mai mult.Referitor la turneul de la Mediaș daca se pastreaza schema organizatorica anuntata,cred ca ar fi bine ca grupele sa fie facute de vineri ca cei de la amatori gr 11-14 sa vina de la ora 14 si nu de la 9.

Bravo organizatorilor sa schimbat ---- :clap:
---
Regulamentul de joc
120 jucatori admisi pe 10 mese (20 de grupe de cate 6).
Amatori:
- ora: 09.00 - ultima confirmare de inscriere: 08.45
- 14 grupe inferioare de cate 6, se califica primii 4, 14 grupe superioare de 4, se califica primii 2, eliminatoriu de 28 pe tablou de 32;
Open:
- ora 14.00 - ultima confirmare: 13.45;
- 6 grupe inferioare de cate 6, se califica primii 4, 6 grupe superioare de 4, se califica primii 2, eliminatoriu de 12 pe tablou de 16;
Repartizare la mese si durate de joc (aproximative):
- orele 09 - 14 - grupele 1-10 amatori pe mesele 1-10 (15 meciuri/masa - durata de 4-5 ore);
- 14 - 19 - grupele 1-6 open pe mesele 1-6 si grupele 11-14 amatori pe mesele 7-10 (15 meciuri/masa);
- 19 - 22 (23) - grupele 1-6 superioare open pe mesele 1-3 si grupele 1-14 amatori pe mesele 4-10, cate 2 grupe de 4 pe o masa (12 meciuri/masa - cam 3-4 ore);
- ora 22 (23): eliminatorii - 11 meciuri la open si 27 la amatori, total 38, cam 4 meciuri/masa = 2 ore

Nu am mai auzit de vreun turneu la care lista de asteptare sa fie aproape jumatate din a celor inscrisi. Asta inseamna mult pentru Mediaș, dar inseamna si o enorma responsabilitate pentru organizatori in gestioanarea cat mai buna a acestui eveniment sportiv... in "multumirea" tuturor participantilor....Deci, asteptarile sunt mari. Atentie !
Cadrul si premisele exista si sunt favorabile ... Speram la o contributie pe masura a competitorilor.
Fie ca cei mai buni sa castige ...cupe, medalii si... stima noastra !

Responsabilitatea organizatorului a fost de-a lungul timpului super ok din moment ce atata lume doreste sa participe,asa ca lasa-ti gargara !
Se inscrie cu "frenezie":
din Curtea de Argeș:
Vali Suta-amator

Pentru a permite jucatorilor din zona Mediașului sa participe la acest concurs echipa VivaSportShop se retrage din acest concurs:

Tiberiu Tanase...........amatori
Berzan Alexandru.......amatori

Cu toate astea, nu va intristati, nu scapati de noi. Va asteptam la standul nostru din incinta sali cu cele mai noi produse de la Yasaka, Stiga, Donic, Joola, DHS si LiNing.

Sa auzim numai de bine!

Back
Sus