AmaTur: Turneu A Turneu A Moinesti 17 mai 2014

Moinesti sub motto-ul "Tenis de masă - Mon amour"

Moinesti sub motto-ul "Tenis de masă - Mon amour"

Felicitari Sebastian, ne-am simtit excelent, gazde primitoare, conditii de joc foarte bune (un pic slaba lumina spre seara), cu siguranta vom reveni si la Moinesti.
Nota 10 Sebi.
Multumiri si d-lui Marcel Giosan care a facut ca totul sa mearga struna (bun la casa omului :) ).
Felicitari tuturor participantilor, frumos din partea d-vs ca ati dat curs invitatiei lui Sebi.
Celor de pe podium... BRAVO VOUA !
Respect.

Daca cineva a gasit un prosop butterfly albastru bleumarin cu nuante de rosu rog sa lase un mesaj . Multumesc

Felicitari Seby si Marcell. f frumos concursul.si foarte greu,jucatori foarte buni,felicitari inca o data pentru un concurs reusit! Felicitari castigatorilor cat si invinsilor!

Finala Amatori

Finala Amatori

Scuzați calitatea imaginii, am avut un ajutor cam "adormit" in spatele camerei :), dar am ales sa o postez chiar si in aceste conditii, pentru ca dincolo de jucatorii putin "blur-ati" se poate vedea cu usurinta valoarea tehnica a meciului, in care a avut castig pana la urma experienta celor zeci de ani de tenis.

Semifinala Open: Ursulean Florin - Giol Mihai

Semifinala Open: Ursulean Florin - Giol Mihai

Din pacate mi s-a terminat bateria și restul de 3 seturi, inclusiv cel mai lung și mai frumos schimb de mingi din concurs, nu le-am filmat.

Gelu,pot sa iti inscriptionez prosoapele cu "Gelu Tabi" daca vrei si asa sigur nu o sa-ti mai dispara.:D

Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe:-)

Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe:-)

Daca le inscriptionam cu 'Gelu Tabi" o sa te trezesti cu o duzina de prosoape calcate, spalate si impachetate cand faci vre-un turneu la Bv.:D

A meritat deplasarea la Moinesti.Atmosfera excelentă ,organizare la ?năltime,conditii de joc la fel,participanti selecti,jocuri spectaculoase,invingatori merituosi.Felicitari tuturor.Voi mai veni.

Ne - am simțit ca de obicei foarte bine la Moinesti. Vom reveni cu mare drag și la turneele viitoare. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui turneu.

Felicitari Costi pt. castigarea turneului - open, precum si pentru ca te ocupi de organizarea atator concursuri la Focșani! Abia astept sa vin la cel din data de 24.05.2014. Pana atunci, toate cele bune.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus