AmaTur: Turneu A Turneu A Moinesti 17 mai 2014

Moinesti sub motto-ul "Tenis de masă - Mon amour"

Moinesti sub motto-ul "Tenis de masă - Mon amour"

Felicitari Sebastian, ne-am simtit excelent, gazde primitoare, conditii de joc foarte bune (un pic slaba lumina spre seara), cu siguranta vom reveni si la Moinesti.
Nota 10 Sebi.
Multumiri si d-lui Marcel Giosan care a facut ca totul sa mearga struna (bun la casa omului :) ).
Felicitari tuturor participantilor, frumos din partea d-vs ca ati dat curs invitatiei lui Sebi.
Celor de pe podium... BRAVO VOUA !
Respect.

Daca cineva a gasit un prosop butterfly albastru bleumarin cu nuante de rosu rog sa lase un mesaj . Multumesc

Felicitari Seby si Marcell. f frumos concursul.si foarte greu,jucatori foarte buni,felicitari inca o data pentru un concurs reusit! Felicitari castigatorilor cat si invinsilor!

Finala Amatori

Finala Amatori

Scuzați calitatea imaginii, am avut un ajutor cam "adormit" in spatele camerei :), dar am ales sa o postez chiar si in aceste conditii, pentru ca dincolo de jucatorii putin "blur-ati" se poate vedea cu usurinta valoarea tehnica a meciului, in care a avut castig pana la urma experienta celor zeci de ani de tenis.

Semifinala Open: Ursulean Florin - Giol Mihai

Semifinala Open: Ursulean Florin - Giol Mihai

Din pacate mi s-a terminat bateria și restul de 3 seturi, inclusiv cel mai lung și mai frumos schimb de mingi din concurs, nu le-am filmat.

Gelu,pot sa iti inscriptionez prosoapele cu "Gelu Tabi" daca vrei si asa sigur nu o sa-ti mai dispara.:D

Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe:-)

Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe:-)

Daca le inscriptionam cu 'Gelu Tabi" o sa te trezesti cu o duzina de prosoape calcate, spalate si impachetate cand faci vre-un turneu la Bv.:D

A meritat deplasarea la Moinesti.Atmosfera excelentă ,organizare la ?năltime,conditii de joc la fel,participanti selecti,jocuri spectaculoase,invingatori merituosi.Felicitari tuturor.Voi mai veni.

Ne - am simțit ca de obicei foarte bine la Moinesti. Vom reveni cu mare drag și la turneele viitoare. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui turneu.

Felicitari Costi pt. castigarea turneului - open, precum si pentru ca te ocupi de organizarea atator concursuri la Focșani! Abia astept sa vin la cel din data de 24.05.2014. Pana atunci, toate cele bune.

Back
Sus