AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-2-a - 12 - Iulie 2014

Rog pe cei care au facut inscrieri pt alti si nu pot veni la turneu din diferite motive sa anunte din timp eventualele retrageri pt a face loc celor de pe lista de asteptare..multumesc

Despre Alin Hutanu
...data viitoare, dar pana atunci iti spun eu cum vine; pleaca de sus in jos, are cateva sute de km /h, nu prea nimereste masa, de mai multe ori nimereste adversarul (ieri am primit numai una pe picior, am sa-ti arat la Ocna ca sigur nu se trece semnul), daca te nimereste de mai multe ori te face Dalmatzian.
Ce sa-ti mai spun,...ca odata a tras asa de tare ca bila a plecat in doua directii, cate 1/2 pt fiecare :). Cam asta este, faci multe puncte cu el pt ca nu prea este sanatos:)
In general asa este Alin precum fulgerul,dupa ce a trecut pe langa tine ti-ai dat seama ca a fost el.Pana sa-l cunosc mai bine,la primele doua intalniri la masa cu el m-a bombardat de am crezut ca are ceva cu mine,lucru pe care i-am si reprosat si l-am intrebat de ce nu vrea sa joace inpotriva mea,mai mult ma vana cu giulele lui.
Dupa care mi-a explicat filozofia jocului practicat de el,care a dat roade pana la urma.

Si noi, din Curtea de Argeș,vrem sa petrecem un sfarsit de saptamana la Ocna Sibiului. In speranta ca vom fi "admisi" ne inscriem: Preda Nicolae si Andu Teodorescu.

- - - Actualizat - - -

Amatori.

lista inscrieri actualizata prima pagina

Din Blaj se retrag DULACIOIU LUCIAN si SUCIU IACOB

De la Alba Iulia la amatori se inscriu pe lista de asteptare: Tima Bogdan,Ispas Daniel,Toader Mihai

Rog pe cei care cred ca nu pot ajunge la turneu sa anunte in timp util eventualele retrageri..pt a face loc celor de pe lista de asteptare..multumesc

Liste înscrieri actualizate în prima pagină

Back
Sus