AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-2-a - 12 - Iulie 2014

Cai de acces:
Pe calea ferata linia 208 (Sibiu-Copsa Mica) cu doua statii: Ocna Bai ? 12 km de la Sibiu si 33 km de la Copsa Mica ? si Ocna Sibiului
Pe sosea: - D.N. 1 (Sibiu-Sebes) din Sibiu ? aeroport (2 km), apoi spre dreapta pe D.J. 106 B (15 km). Pe D.N. 14 (Sibiu-Copsa Mica) din Slimnic, pe drum âmbunatatit (16 km).

Ni...Cule, Ocna știu unde este. :D

Poți te rog să scrii mai exact unde e sala de sport? Nu de alta, dar poate dă un noroc peste mine și ajung vineri pe acolo. Nu zic că n-aș vrea și sâmbătă să ajung. :)

Sper că nu trebuie să calculez de la Sibiu exact 15 km de la aeroport, că nu vreau așa. Dă un punct de reper te rog, ce mai e pe lângă sală.

E foarte simnplu..0743-982.653..hai mai la amiaza si faci si o baie in 'Ocnita'..��

datorita unor probleme de servici de ultima ora se retrage de la amatori cu parere de rau Rotariu Ionica - Sibiu .

?...?...? Ce semnifica daca nu va suparati?

Ori e vorba de celebra "Sara pe deal", ori as mai avea o idee: am cunoscut la Sibiu luna trecuta, in preziua inaugurarii noii sali o domnisoara pe nume Sarah, poate despre ea o fi vrut sa scrie Catalin, dar probabil i s-a terminat cerneala... :-)

Nu Tokosp, o fetita s a jucat pe tel.meu si din gresala a scris la comentarii numele ei .... Scuze

Sent from my iPhone using Tapatalk

In atentia celor care doresc cazare (la particular) sunati la nr de tel.0745-603.591 Dan sau 0744-297.241 tot Dan

Bună dimineața. Am rugămintea de a actualiza lista celor inscrisi nu de alta da' ma bate g?ndul de a veni pana la Ocna chiar daca sunt sub linie. Mulțumesc.

Back
Sus