AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-2-a - 12 - Iulie 2014

l-ai pus pe Vlăduț Farcaș pe lista de așteptare... :((((

poate nu mai vin deloc la Ocna din cauza asta :)

sarea și piperul turneelor AmaTur sunt cei care „vin din spate” :D iar Vlăduț chiar a venit bine din spate, trebuie să recunoașteți

Dada..ai dreptate scazi sub 18...:-D

Da,da, dar il lăsăm la open,...nu de alta dar treb sa am si eu pe cineva....iar pe de alta parte lista la amatori sufera modificari si este pacat sa scoatem din lista pe cineva:-)
Nu-i asa Pali?:-)

Gelu...poi si eu pe cine mai 'bat'?..asa aveam si eu 'o victorie'..:-D;-):-)

lista actualizata clasament 01.07.2014 - prima pagină

IMPORTANT:

LOGISTICA: MESE,GARDURI,FILEE SUNT ASIGURATE DE EMI..(BELTECHI DUMITRU)..asta pt cei care nu au ajuns sa-l cunoasca deja..pe aceasta cale tin sa-i multumesc..

să nu mai scrii te rog despre asta, că ne plictisim deja :)

mai degrabă ar trebui să organizați pariuri înainte de turnee, cu o cotă uriașă pentru cei care pariază că Emi NU asigură logistica... :D

Emi ține-o tot așa, că nu faci rău!

....era unul dintre cei care as fi vrut sa vad cum vine mingea ...
Despre Alin Hutanu
...data viitoare, dar pana atunci iti spun eu cum vine; pleaca de sus in jos, are cateva sute de km /h, nu prea nimereste masa, de mai multe ori nimereste adversarul (ieri am primit numai una pe picior, am sa-ti arat la Ocna ca sigur nu se trece semnul), daca te nimereste de mai multe ori te face Dalmatzian.
Ce sa-ti mai spun,...ca odata a tras asa de tare ca bila a plecat in doua directii, cate 1/2 pt fiecare :). Cam asta este, faci multe puncte cu el pt ca nu prea este sanatos:)

O intrebare pentru organizatori: de ce nu le faceti decalat, Amatorii dimineata si Open-ul dupa-amiaza?
Pe cele 16 mese ar avea loc 96 de participanti la Amatori dimineata, iar la OPEN dupa amiaza 48, si nu ar mai fi liste de asteptare.
Nu de alta, dar ma bate gindul sa fac si eu o baie in lacurile frumos prezentate de Nicu Banu, si in acelasi timp sa joc si un ping pong, dar daca nu e loc....

O intrebare pentru organizatori: de ce nu le faceti decalat, Amatorii dimineata si Open-ul dupa-amiaza?
....

Alta data s-a cerut ca si openistii sa aibe acelasi regim, adica program dimineata, acum....este peste m?nă a se schimba programul, mai ales ca toti participantii au deja programul stabilit. Imi pare rau Florine, ....

Despre Alin Hutanu
...data viitoare, dar pana atunci iti spun eu cum vine; pleaca de sus in jos, are cateva sute de km /h, nu prea nimereste masa, de mai multe ori nimereste adversarul (ieri am primit numai una pe picior, am sa-ti arat la Ocna ca sigur nu se trece semnul), daca te nimereste de mai multe ori te face Dalmatzian.
Ce sa-ti mai spun,...ca odata a tras asa de tare ca bila a plecat in doua directii, cate 1/2 pt fiecare :). Cam asta este, faci multe puncte cu el pt ca nu prea este sanatos:)

Imi pare foooaarte rau ca nu pot fi alaturi de prietenii mei la acest turneu .... :( , dar trebuie sa fiu in acea zi la Varatec, sa-mi recuperez fetele ....... Soarta imi este potrivnica de aceasta data ......!
Cu siguranta la urmatoarea convocare voi raspunde afirmativ ! :)
Va urez succes si distractie placuta !
La buna vedere !

Inclusiv Ocna Sibiului locul de desfasurare a concursului de sambata 12.07.2014... e prezentata prin imagini foarte frumos aranjate..

Back
Sus