AmaTur: Turneu A TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

Re: TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

tren este pana in Odorheiu Secuiesc? si daca este care ar fii acela ... si cat mai ii de la gara pana la sala va multumesc.

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Stimati organizatori!Fara a ma implica in organizare, dar cu tot respectul Va rog sa analizati posibilitatea de a mari numarul participantilor la 80. Plus, fara nici o ironie Va rog sa acordati unda verde D-lui Matei Dumitru. Dansul a fost omul care" s-a luptat", a infruntat toate ironiile si cred ca la Odorhei s-ar putea ingropa sacurea razboiului. Palinca de impacare o pot asigura eu. In cazul in care rugamintea mea se va implini voi asigura 2 lazi de mere organizatorilor, cu titlu de donatie. Multumesc.
Fiind primul turneu Amatur din Odorheiu Secuiesc, si eu sunt curios cum se va desfasura turneul si care va fi feedback-ul participantilor. Vineri s-au lansat toate comezile catre colaboratori, panoul de scor cred ca s-a si tiparit. Cu parere de rau, dar numarul de participanti nu se mai modifica, ramane 72.
In caz ca totul va fi OK, am mai multe variante ca in acest an sa ne mai intalnim la Odorhei intr-un numar mai mare. Ori unul din turneele din acest an voi dedica tot Amatur-ului (alta locatie, 16/20 de mese, +150 participanti), ori putem face un mare turneu cu participarea amatorilor din trei tari (RO, HU, SLV). Am inteles ca vin la Odorhei 2-3 jucatori din conducerea Amatur-ului, asa ca vom putea discuta mai multe variante.
Faptul ca 72 de jucatori si-au semnalat participarea, unda verde la concurs este inscrierea pe lista jucatorilor in asteptare. Nu ar trebui sa ajungem la "licitatie", asa cum indica unul dintre forumisti.
Nu cred ca Zoltika sau Levente ar avea resentimente fata de dl. Matei. Dar, pentru ca si eu vreu sa il intalnesc pe dl. Matei, in cazul dansului, o "unda verde" ar putea fi sa mai instalez inca o masa (intr-o sala alaturata), unde atat dansul cat si oricare dintre participantii din lista-72 pot juca in afara concursului. Nu il costa nimic. Am avut un alt caz, chiar mai special, si acela a fost rezolvat.
PS.
1., Zoltika, te rog verifica lista cu jucatorii in asteptare. Cred ca ai uitat sa il treci pe Roman Iulian - Brașov (poz.3).
2., Am inteles ca unii dintre voi vor veni cu neveste. Pentru a le putea oferi program alternativ, rog participantii sa semnaleze pana joi numarul persoanelor participanti-vizitatori.

Avand in vedere cata lupta a dus d-l Matei, eu i-as ridica un bust la Odorhei.
8) De la briu in jos :mrgreen:

Eu nu inteleg ce anume s-a cistigat prin modificarea taxei de participare, premiile sunt aceleasi, doar cei care sunt mai apropiati de locatie sa cistige ceva, in rest faceti-ma sa inteleg unde-i castigul?

Adica sa inteleg ca nu va place gulasul ardelenesc? :D

mircea.garaz a spus:
Cineva a spus ca e important sa participi la competitie,nu...!
Si atunci de ce au bagat atatea mofturi.... ca in final sa nu participe ... eventual cu dispensa...

marius a spus:
mircea.garaz a spus:
Cineva a spus ca e important sa participi la competitie,nu...!
Si atunci de ce au bagat atatea mofturi.... ca in final sa nu participe ... eventual cu dispensa...
Daca citesti tot ce s-a postat pe acest topic, si mai si intelegi ce citesti, atunci vei afla de ce.

Cu tot regretul si respectul pentru organizatori, dar NAGY ENDRE din Reghin se retrage, sambata este de serviciu si nu poate sa rezolve sa vina . Multumesc pentru intelegere.

Atunci intra rezerva numarul 1, d-l Motoroi Constantin de la București.

Din pacate, o accidentare ma obliga sa ma retrag. Nici Noro, la care ma duc acum sa fac radiografia, nu va mai participa, pt ca nu are cu cine sa ajunga. Ii cedez locul lui Lulu Roman ( Roman Iulian ) - Brașov, care oricum era inscris de mine ca a doua rezerva. Va urez distractie placuta si sa aveti parte de un concurs frumos. Sper sa ne vedem la urmatorul.
Deci, Radu Costica si Bocaniala Norocel, ambii din Galați, se retrag.

Atunci au intrat in lista de concurs si Temelie Dragos si Roman Iulian.

Va rog, daca se poate macar sa scrieti pe lista cu rezervele pe Petho Katalin (Baraolt).
Va multumesc

Ar fi fain daca s-ar face loc, ai putea sa incerci sa-ti iei revansa de la Gabi, in primii 8 ar fi cel mai bine :)

Back
Sus