Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU A - OPEN + AMATORI - 14 AUGUST 2010 CLUJ-NAPOCA
Re: TURNEU A - OPEN + AMATORI - 14 AUGUST 2010 CLUJ-NAPOCA
ANUNT FOARTE IMPORTANT
MASA SE VA SERVI INTRE ORELE 13-15 LA RESTAURANTUL PERLA FIINDCA MAI AU IN DESFASURARA SI O NUNTA.ROG CA TOTI PARTICIPANTI LA CATEGORIE ""AMATUR"""SA FIE PREZENT LA ORELE 12.30 IN SALA DE TENIS DE MASA PENTRU INSCRIERE SI SA PRIMEASCA BONURILE DE MASA.
NICOVALA CUGIR a spus:
ANUNT FOARTE IMPORTANT
MASA SE VA SERVI INTRE ORELE 13-15 LA RESTAURANTUL PERLA FIINDCA MAI AU IN DESFASURARA SI O NUNTA.ROG CA TOTI PARTICIPANTI LA CATEGORIE ""AMATUR"""SA FIE PREZENT LA ORELE 12.30 IN SALA DE TENIS DE MASA PENTRU INSCRIERE SI SA PRIMEASCA BONURILE DE MASA.
atunci e de ajuns daca jucatorii care participa la amatori sa ajunga in sala doar pe la 12:00 - 12:30 si nu pana la 8:45? ca inferioarele la amatori doar dupa masa ma gandesc ca vor incepe
multumesc
Groza Florin , Cluj Napoca.
El ar vrea sa joace la Open desi nu indeplineste conditiile si asta pentru ca nu poate participa la turneu decat in prima jumatate a zilei.
Shuni, Florin te roaga sa ii dai un semn in legatura cu asta. El a incercat sa te sune in seara asta dar nu ai raspuns. Nr lui de tel este 0745511120
Conditiile ca sa participi la open nu sunt prohibitive decat in sensul ca participarea e obligatorie pentru cei pana la locul 80 si care au media de 16(parca!). Poti participa la open chiar daca esti mai jos de 80. Cazul meu.
Nu pot decit sa ma bucur, ca este un turneu care adopta modelul de la Pitești , si isi respecta participantii, netinindu-i in sala pe toti, de dimineata pina seara.
Asa ca ma inscriu si eu:
TOMA Florin - Pitești- OPEN
Pop Cosmin........Turda
la amatori
Si eu sunt de parere ca e inutil sa platesc masa care se serveste intre 13-15 din moment ce intre acele ore trebuie sa joc la amatori.