urian nicusor
boboc
Re: TURNEU A - OPEN + AMATORI - 14 AUGUST 2010 CLUJ-NAPOCA
Urian Nicusor din Alba Iulia pentru amatori
Urian Nicusor din Alba Iulia pentru amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
MATEI DUMITRU este pe locul 5 , fiindca a fost eliminat de locul 1 , MATHE MIHAIralon a spus:Amatur
Loc 1.......Mathe Mihai
Loc 2.......Marta Gheorghe
Loc 3 ......Purcaru Nasta
Loc 4.......Gradinaru Alin
Loc 5 ......Constantinescu Gabriel
Loc 6 ...... Serban Radu
Loc 7....... Matei Dumitru
Loc 8........Merai Janos
Open
Loc 1.......Puiu Mihai
Loc 2.......Nascu Serban
Loc 3 ......Farkas Gabor
Loc 4.......Toth Laszlo
Loc 5 ......Zbancu Leo
Loc 6 ...... Iusan Mircea
Loc 7....... Toma Florin
Loc 8........Gergely Anton
OK , TKSFlorinBN a spus:O sa corectez eu cand voi pune clasamentul final, mai spre seara.
Este dificil de spus cit costa un tichet valoric, si daca se poate opta sau nu pentru masa, deoarece in momentul in care organizezi competitia, doresti sa oferi participantilor conditii cit mai bune atit in sala (si atunci sunt mese de competitie,aprobate ITTF) cit si in afara salii, si atunci vorbesti cu o firma de catering sau cu un restaurant pentru mincare. Un pret obtii cind vorbesti pentru 5-10 portii (si s-ar putea ca nici sa nu se deplaseze pentru asa ceva), si alta este cind vorbesti de 70-100 de portii.mah.horea a spus:Pe viitor poate ar fi mai bine si mai transparent ca fiecare participant sa stie cat plateste pentru un tichet valoric si cat ramane pentru competitie :wtf: , si in functie de aceasta fiecare sa decida si sa poata opta pentru acea masa sau nu .
Bafta tuturor competitorilor si nu in ultimul rand organizatorilor. :thumbup:
Cu scuzele de rigoare, dar cred ca va inselati.mah.horea a spus:D-l Toma , concluzia era alta: unii urmarim aspectul competitional si mai putin aspectul culinar , in fond urmarim sa ardem calorii .
Participarea la competitii nu ar trebui conditionata de servirea mesei .
In rest , toate cele bune .