AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a X-a 24.01.2015 Open+Amatori

Felicitari organizatorilor!!!:thumbup: a fost un turneu frumos, si felicitari tuturor participantilor!!!:clap::clap::clap:

si in primul rand vreau sa-l felicit pe Attila pentru locul 1. pt. Romania pt Oradea bine meritat! :clap::clap::clap:

(cealalta persoana nu mai conteaza, nu este din tara noastra :biggrin: si sper sa ajunga odata la open:lol:)

bravo Oradea, bravo si Szalai si Popa ,,, bravo tuturor jucatorilor!;)

Clasament Open

1 -- 4
Roman Bogdan - Arad
Sorescu Deian - Resita
Marinescu Razvan - Cluj Napoca
Gergely Anton - Oradea
5 -- 8
Frant Nicusor - Resita
Mocean Dan - Cluj Napoca
Horvath Tibor - Oradea
Sicoe Rodica - Cugir
9 -- 12
Sufletel Radu - Alba Iulia
Avram Victor - Arad
Birtalan Robert - Oradea
Tic Ioan - Oradea
13 -- 18 loc 3 gr.sup.
Sferlea Marius - Oradea
Pop Zoltan - Dej
Spatariu Daniel - Arad
Craciun Calin - Oradea
Kovacs Ferenc - Ungaria
Karacsonyi Emese - Oradea
19 -- 24 loc 4 gr.sup.
Simion Boby - Cluj Napoca
Mureșan Iulian - Cluj Napoca
Aberle Ildiko - Oradea
Tanc Florin - Oradea
Parus Lilian - Oradea
Stir Gyorgy - Ungaria
25 -- 27 2v gr.inf.
Creinicean Liviu - Oravita
Prundaru Horia - Arad
Kacso Norbert - Ungaria
28 -- 31 1v gr.inf.
Andrasi Zoltan - Ungaria
Vaida Sorin - Oradea
Bondar Leontin - Oradea
Igna Gheorghe - Gepiu
32 -- 37 0v gr.inf.
Papp Dezso - Ungaria
Popute Remus - Oradea
Parfenie Constantin - Resita
Popescu Cornel - Oradea
Boros Marta - Ungaria
Horvath Alexandru - Oradea

Clasament Amatori

1 -- 4
Jeney Tamas - Ungaria
Balogh Attila - Oradea
Szalay Liviu - Oradea
Popa Octavian - Oradea
5 -- 8
Pop Danut - Dej
Lacatis Ghita - Arad
Szabo Istvan - Ungaria
Birtalan Laszlo - Oradea
9 -- 16
Fabian Wilhelm - Oradea
Todor Cristian - Oradea
Ciublea Vichente - Oravita
Codau Vlad - Oradea
Neamț Doru - Arad
Veres Francisc - Oravita
Muntean Mircea - Baia Mare
Szabo Lajos - Ungaria
17 -- 24
Cotca Dacian - Oradea
Dani Leo - Arad
Ghile Ioan - Oradea
Mirza Sorin - Arad
Munteanu Sorin - Arad
Toma Cristian - Oradea
Badescu Alexandru - Oradea
Jurje Alexandru - Oradea
25 -- 36 loc 3 gr.sup.
Kaposta Victor - Arad
Curpas Ioan - Oradea
Merai Janos - Oradea
Zavaski Ioan - Dej
Chira Anghel - Baia Mare
Sferlea Calin - Oradea
Vela Gabriel - Caransebeș
Nagy Iosif - Arad
Tisza Iosif - Arad
Kadar Jozsi - Oradea
Melnicenco Benjamin - Timișoara
Mustata Catalin - Oravita
37 -- 48 loc 4 gr.sup.
Sas Tibor - Oradea
Pralea Constantin - Alba Iulia
Boros Amalia - Oradea
Cotrau Calin - Oradea
Rus Nicolae - Oradea
Dan Daniel - Oradea
Dem Ciprian - Oradea
Buciuman Vlad - Oradea
Bucurica Razvan - Oradea
Zot Paul - Oradea
Petrucz Istvan - Oradea
Antal Alin - Marghita
49 -- 2v gr.inf.
Cotranta Marcel - Oradea
50 -- 59 1v gr.inf.
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Hulea Calin - Alesd
Vaida Octav - Oradea
Pop Ioan - Timișoara
Sferlea Alesia - Oradea
Manciu Dan - Oradea
Griga Vladimir - Oradea
Serban Dorel-Radu - Gepiu
Pop Raul - Gepiu
Dejeu Alex - Oradea
60 -- 70 0v gr.inf.
Simon Gabor - Ungaria
Ticu Sorin - Lugoj
Badescu Marian - Brașov
Lele Ioan - Magesti
Pridon Teodor - Oradea
Tagliaferro Enrico - Oradea
Scorte Claudiu - Oradea
Zbarcea Florian - Oradea
Stoica Ioan Florin - Lugoj
Oprea Adrian - Lugoj
Vancea Marius - Oradea

Ultima editare:
Absentii nemotivati care incurca orice turneu,inclusiv in cazul nostru(intarziere de o ora cel putin):Stoica Ioan Florin, Lugoj, 3748 - 0 - A,Oprea Adrian, Lugoj, 3749 - 0 - A,Ticu Sorin, Lugoj, 1430 - 12 - A,Simon Gabor, Ungaria, 1246 - 11,5 - A

..Vreau sa felicit toti participantii pentru spiritul de lupta si fair-playul de care au dat dovada....

.p.s.Nu stim daca am reusit..dar stim sigur ca am facut tot ce ne-a stat in putinta ca acesti minunati amaturisti care au fost astazi oaspetii nostrii,sa se simta ca la ei acasa.Pe curand.
p.s.s.Un turneu cu peste 100 de fanatici ai ping-pongului,care are loc in mijlocul iernii si mai ales de ziua Unirii.....:D......nu putea fi decat un turneu exceptional din toate punctele de vedere,presarat cu de toate....intarzieri,nemotivati,inscrisi cu 5 minute de a incepe turneul,bucuria unor copii de a juca langa adulti experimentati,.....etc....

...Boby are mult mai multe cadre(inclusiv filmari....)si daca le posteaza...promit sa-l iert pentru "semnatura"lasata cu paleta pe masa nr 11-stie el despre ce-i vorba.....:D....

Felicitari Marius pt turneu,a fost ok din toate punctele...si felicitari la toti :) :) :)
Sa ne vedem la cat mai multe turnee.
Felicitari Bogdan ;) ;) ;)

Un turneu reusit cu prieteni si intre prieteni deosebiti,intr-o atmosfera destinsa de sarbatoare(a fost ziua unirii,nu? ).Felicitari tuturor:organizator,laureati,participanti si spectatori.

Nu puteam face alt gest , având in vedere ca a stat mai bine de 3 ore sa ma susțină, si sa ma arbitreze la meciurile cu colegii din Ungaria, ce sa fac , tr sa ?nvăț sa țin scoru in ungareste:)))

Marius in gr.sup. am fost loc 3 . Noi 3 cu Robi am avut 1 victorie si sa facut depatajarea la seturi.Felicitari pentru turneul reusit.

Mariusica felicitari pt turneu..... putin cam cald in sala,bine macar ca am transpirat putin si am mai eliminat eu si roman bogdan din berile baute :-D dar a fost foarte fain turneul, participare numeroasa, jucatori buni. Bravo Mocene pt meci, data viitoare poate imi iau revansa :-P sa ne auzim sanatosi la sibiu :-)

de la dej numai urari de bine ,turneu reusit , cu meciuri faine ,si echilibrate ,locatie eleganta ,si oaspeti primitori. voi revenii cu drag la oradea!! multumesc !

Felicitari Marius si echipa pentru (din nou) turneul reusit, asa cum ne-ai obisnuit deja. La fel felicitari castigatorilor de la ambele categorii si bine-nteles colegilor care s-au strans cu mic cu mare la acest turneu organizat de ZIUA UNIRII.
Marius, pe cand turneul de veterani -de care mi-ai zis cand m-am inscris- si pe cand (tot am vrut sa te intreb la concurs, dar am uitat) pimul turneu de PingPong -cu palete de smirghel- din zona de vest, la care ai facut aluzie pe pagina turneului de la Bistrița?

Mariusica felicitari pt turneu..... putin cam cald in sala,bine macar ca am transpirat putin si am mai eliminat eu si roman bogdan din berile baute :-D dar a fost foarte fain turneul, participare numeroasa, jucatori buni. Bravo Mocene pt meci, data viitoare poate imi iau revansa :-P sa ne auzim sanatosi la sibiu :-)

......Victore aici ai dreptate 100%....:D.....la un anumit moment termometrul salii arata 24,5 grade !!!!!!!!......:D.....cred ca asta este unul din minusurile acestui turneu,,,,:D.....
.....dar eu cred ca termometrul s-a incalzit in halul asta.....:D...din cauza lui Roman .....:D...care a jucat ca un nebun,,,,,,:D.....a fost intr-o forma incredibila....:D

Felicitari Marius si echipa pentru (din nou) turneul reusit, asa cum ne-ai obisnuit deja. La fel felicitari castigatorilor de la ambele categorii si bine-nteles colegilor care s-au strans cu mic cu mare la acest turneu organizat de ZIUA UNIRII.
Marius, pe cand turneul de veterani -de care mi-ai zis cand m-am inscris- si pe cand (tot am vrut sa te intreb la concurs, dar am uitat) pimul turneu de PingPong -cu palete de smirghel- din zona de vest, la care ai facut aluzie pe pagina turneului de la Bistrița?

..Dorule putintica rabdare....:D......daca am zis asa ceva,,,,,:D....sigur va avea loc.....cuvantul este cuvant.....:D.....sa gasim o data libera....

Back
Sus