AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a X-a 24.01.2015 Open+Amatori

......Victore aici ai dreptate 100%....:D.....la un anumit moment termometrul salii arata 24,5 grade !!!!!!!!......:D.....cred ca asta este unul din minusurile acestui turneu,,,,:D.....
.....dar eu cred ca termometrul s-a incalzit in halul asta.....:D...din cauza lui Roman .....:D...care a jucat ca un nebun,,,,,,:D.....a fost intr-o forma incredibila....:D

Tesutu adipos e devină, daca eram slab si eu ca Deian , gafaiam dupa 3 seturi , nu dupa fiecare minge:)

Marius in gr.sup. am fost loc 3 . Noi 3 cu Robi am avut 1 victorie si sa facut depatajarea la seturi.Robi pe 2 cu +1 ,eu pe 3 cu -1 si tu pe 4 cu -5.Felicitari pentru turneul reusit.
Nu vreau sa fiu foarte insistent si te rog sa ma ierti daca asa pare dar eu din cate am calculat cu Robi am iesit pe 3 in superioare.Daca nu stii cum se face departajarea uite aici un link .Eu unul m-am lamurit cum e cu departajarea.Felicitari inca odata si sper ca nu ma ciulesti intentionat pe unde ma prinzi:).

tenisdemasa.ro/forum/showthread.phphttp://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7311-Departajare-concurenti?7311-Departajare-concurenti

Back
Sus