MariusBH
cadet
de la dej numai urari de bine ,turneu reusit , cu meciuri faine ,si echilibrate ,locatie eleganta ,si oaspeti primitori. voi revenii cu drag la oradea!! multumesc !
.....

"
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
de la dej numai urari de bine ,turneu reusit , cu meciuri faine ,si echilibrate ,locatie eleganta ,si oaspeti primitori. voi revenii cu drag la oradea!! multumesc !
......Victore aici ai dreptate 100%.........la un anumit moment termometrul salii arata 24,5 grade !!!!!!!!......
.....cred ca asta este unul din minusurile acestui turneu,,,,
.....
.....dar eu cred ca termometrul s-a incalzit in halul asta........din cauza lui Roman .....
...care a jucat ca un nebun,,,,,,
.....a fost intr-o forma incredibila....
![]()
Nu vreau sa fiu foarte insistent si te rog sa ma ierti daca asa pare dar eu din cate am calculat cu Robi am iesit pe 3 in superioare.Daca nu stii cum se face departajarea uite aici un link .Eu unul m-am lamurit cum e cu departajarea.Felicitari inca odata si sper ca nu ma ciulesti intentionat pe unde ma prinziMarius in gr.sup. am fost loc 3 . Noi 3 cu Robi am avut 1 victorie si sa facut depatajarea la seturi.Robi pe 2 cu +1 ,eu pe 3 cu -1 si tu pe 4 cu -5.Felicitari pentru turneul reusit.