AmaTur: Turneu A Turneu A Oradea Open + Amatori 09.02.2013

Daca Roman Bogdan,sau D.D sau tibclau erau scosi abuziv de pe lista ca si Omut Gheorghe....ce se intampla....Sa-ti bati joc de un om in halul acesta....

...domnul Marius, daca vreti sa duceti un razboi impotriva unor persoane si sa faceti de ras ciruitul amatur din Oradea e alegerea dv. insa atunci cand prin aceasta "operatiune" includeti si jigniti si alte persoane de buna credinta care se implica doar pentru ca acest turneu sa nu fie un dezastru total sa stiti ca nu faceti alt ceva decat sa atrageti antipatia si altor persoane, deci va sfatuiesc sa sa va cereti scuze fata de Roman Bogdan caci el prelucreaza datele confuze primite de la organizatorul turneului...si cel mai mizerabil lucru este faptul ca dv cunoasteti foarte bine acest aspect...si sa nu uitati ca toti jucatorii oradeni vor fi asociati cu succesul sau esecul acestui turneu indiferent de organizator...

Bai Marius cred ca nu mai suntem prieteni, se pare ca iti iei nasul la purtare si in fata mea, OMUT a fost reintrodus, cu ce sunt eu vinovat ca Tibi nu are mese, bine ca ma ofer sa ajut si imi scoate-ti ochii pt un jucator??????????? Sa-ti fie rusine, ca oricum ati facut postu de rahat cu scandalurile tale
IN primul rand noi 2 nu am fost prieteni niciodata eu cu farisei nu sunt prieten
In al doilea rand trebuie sa te informezi foarte bine inainte de a posta ceva
In al treilea rand sa-ti controlezi limbajul,probabil ai gresit forumul
In al patrulea rand cei din localitatea unde se tine un turneu ar trebui sa aiba prioritate
In al cincilea rand Omut Gheorghe, asa cum am mai scris dupa ce a vazut ca este pus pe lista de asteptare dupa ce in prealabil era acceptat-oricum erau locuri nelimitate-s-a retras de la acest turneu cu un gust amar
In al saselea rand pritenii de pahar a lui Roman Bogdan sa se abtina de la comentarii inutile,sa lase obrazniciile la Arad

Alin locul I. Felicitari !!! A avut noroc cu geanta! Restu' o fost stiinta! Geanta si cupa!

Amatori clasament-
1.Ciascai Alin-Baia Mare
2.Moldovan-Cluj
3.Andrasi-ungaria
Open Clasament
1.Roman Iulian-Brașov
2.Garduli Silviu-Cluj
3.Avram Victor-Arad
Un turneu foarte reusit.Felicitari tuturor in special participantilor pt spectacolul oferit.

Felicitari castigatorilor si participanlor pentru acest turneu foarte frumos cu multi concurenti cu valoare ridicata si cu o atmosfera placuta.Concursul a durat un pic cam mult 10am -10pm (12 ore)chiar daca a fost limitat numarul de jucatori amatori la 64,daca erau mai multi era si mai lung.Felicitari si donlui Varady pentru reusita acestui turneu cu toate incercarile si greutatile de la inceput a reusit sa se descurce destul de bine.
Domnule Moldovan felicitari pentru locul obtinut si va multumesc pentru joc, dumneavoastra ati fost avantajat ,ati venit de la Cluj cu "antrenorul" care statea in colt si va ajuta:D, probabil si premiul l-ati impartit dupa cum se vede si in poza,felicitari inca odata si astept sa ne mai intalnim si la alte concursuri.

Felicitari investitorilor care au reusit sa doteze acest club cu tot ce este necesar pentru a desfasura o competitie la standarde foarte bune.
Felicitari lui Tibi si lui Bogdan pentru implicarea in organizarea turneului. A fost un turneu la care m-am simtit bine si as reveni cu drag daca nu ar fi drumul atit de prost, intre Deva si Oradea.
Aviz investitorilor : poate reparati Dv. si drumul, ca statul roman nu prea se ingramadeste. :D

Felicitari domnului Tibi , domnului Bogdan , si nu in ultimul rand domnului Stefan care s-a implicat foarte mult in organizarea concursului.
O sala foarte frumoasa , mese foarte bune , lumina ft buna , spatiu de joc excelent .
Felicitari domnului Nelu si lui Alin .
Un concurs foarte frumos

Multumesc Rozenfeld pentru remarca. Poate la concursul viitor veti putea veni si dumneavoastra.

Felicitari domnului Tibi , domnului Bogdan , si nu in ultimul rand domnului Stefan care s-a implicat foarte mult in organizarea concursului.
Gresesti Vladut! Nu eu, ci Dan Bodeanu s-a "implicat", ori a vrut sa se "implice" in organizarea turneului. Eu am fost solicitat de organizatori si am acceptat sa realizez impartirea pe grupe a celor 36 de jucatori din Open. Am creat algoritmul de repartizare in grupele superioare si plasarea celor calificati pe tabloul elimnatoriu, folosind calculatorul biologic personal.
Asta a fost, pe langa spectacolul sportiv, contributia mea la desfasurarea acestui concurs. Nu astept laude, nici plata, ci ma bucur ca l-am putut ajuta pe Tibi Varadi, care impreuna cu sotia sa, m-a primit cu bratele deschise la fiecare turneu organizat in Bihor, de-a lungul ultimilor 7 ani. Le multumesc pe aceasta cale si le doresc sa-si continue cu succes activitatea din Amatur! Stefan Rusu
- - - Actualizat - - -
LIBERTATEA INITIATIVEI DIN AMATUR
Precum in pomul laudat
Poama-i adesea amaruie,
Asta afost cand nu s-a dat.
Azi o dorim, dar nu e!

Clasamentul la Open
1. Roman Iuliu Brașov
2. Garduli Silviu Cluj
3. Avram Victor Arad
4. Florescu Eleodor Deva
5. Roman Bogdan Arad
6. Nistor Dorel Bistrița
7. Simon Csaba Cluj
8. Tascianu Cristian Oradea
9. Popute Remus Oradea
10. Nicu Daniel Satu-Mare
11. Dihel Mihai Ungaria
12. Sranko Laszlo Ungaria
13. Kovacs Ferencs Ungaria
14. Gergely Anton Oradea
15. Karacsonyi Emese Oradea
16. Bauer Lajos Tg-Mureș
17. Horvath Tibor Oradea
18. Rusu Stefan Cluj
19. Molnar Elek Ungaria
20. Birtalan Robert Oradea
21. Farkas Gabor Tg-Mureș
22. Simion Bobi Cluj
23. Varady.K.Tibor Oradea
24. Danczinger Milan Ungaria
25. Papp Dezso Ungaria
26. Toth Laszlo Ungaria
27. Darak Viktor Ungaria
28. Pasarea Mihnea Deva
29. Sferlea Marius Oradea
30. Vaida Sorin Oradea
31. Popescu Cornel Oradea
32. Zaroni Vlad Deva
33. Curpas Ioan Oradea
34. Birtalan laszlo Oradea
Urmeaza si rezultatele la amatori.

A fost un turneu Super in conditii foarte bune, este un inceput care ne da sperante ca sin in Oradea se vor organiza turnee A si B cu valoare ridicata. Felicitari tuturor!
Asteptam cu nerabdare si clasamentul la Amatori.

Back
Sus