AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Din Resita se retrage de la avansati Parfenie Constantin din motive medicale.Mult succes participantilor!!!

Mai are cineva un loc in masina dinspre București pentru turneul de dimineata? Multumesc

Buna ziua ,
Cu regretele de rigoare dar din motive intemeiate se retrag din concurs , Ionita Valentin -open si Florea Gigi - avansati , ambii Galați .
Va multumim pt intelegere

Din Targoviște la Avansati Glavan Alexandru.. cu o mica precizare. As dorii la ora 8 cand se fac actualizarile sa stiu sigur daca poate participa la avansati .Este pe locul 1621; Mp. 7!! Multumesc!

Ultima editare:
Din Targoviște la Avansati Glavan Alexandru.. cu o mica precizare. As dorii la ora 8 cand se fac actualizarile sa stiu sigur daca poate participa la avansati . Multumesc
La Avansati nu are loc, deoarece nu are nici medie, si nici in clasament nu sta prea bine.
Daca vrea, il pot inscrie la Incepatori

Buna ziua. Reconfirm 2 portii de mancare, pentru Vasile Gelu si Dospinescu George: -menu 1:ceafa de porc+cartofi prajiti+salata. Multumim.

Eu vreau sa renunt la masa de pranz : Deci Pintilie Nela si Wischegg Robert renunta la masa de pranz ! Multumim !

Se retrage Matei Dumitru de la avansati si Popa Radu de la open.
Va doresc un turneu frumos !

Back
Sus