AmaTur: Turneu A Turneu A Ploiești 13.02.2016

trebuie sa scot din nou in evidenta timpii morti
Parerea mea in legatura cu acest aspect este ca ”sefii” de grupa ar trebui ”responsabilizati” mai mult,
in sensul ca atunci cand se elibereaza mese in jurul lor (iar in grupa la care sunt ei, jocurile sunt prelungite
din diverse motive) sa mute din meciurile care mai sunt de jucat la mesele libere ... Astfel se pot evita in
mare parte si timpii morti si... ”uneori”, ”jocurile de culise” ! De asemenea ei ar putea intervenii si la ”incalzirile”
ca uneori dureaza si 15 min !!!!!

Parerea mea in legatura cu acest aspect este ca ”sefii” de grupa ar trebui ”responsabilizati” mai mult,
in sensul ca atunci cand se elibereaza mese in jurul lor (iar in grupa la care sunt ei, jocurile sunt prelungite
din diverse motive) sa mute din meciurile care mai sunt de jucat la mesele libere ... Astfel se pot evita in
mare parte si timpii morti si... ”uneori”, ”jocurile de culise” ! De asemenea ei ar putea intervenii si la ”incalzirile”

Aveti si dvs. dreptate dar atunci cand la ora 13.30 incep 8 grupe inferioare la Open si 10 grupe superioare la Incepatori, in sala sunt 20 de mese si trebuie sa inceapa si 12 grupe superioare la Avansati - ce poate face "seful de grupa" ? .... este aritmetica , ce naiba.

Multumesc frumos. Aici este meciul integral. Acum l

Grupa noastră a fost ...... deosebită ...... ciudată ... având în vedere că cel mai bun a ieșit .........
Sper să ne revedem !

- - - Actualizat - - -

Aveti si dvs. dreptate dar atunci cand la ora 13.30 incep 8 grupe inferioare la Open si 10 grupe superioare la Incepatori, in sala sunt 20 de mese si trebuie sa inceapa si 12 grupe superioare la Avansati
Consțanța este un mare oraș ....... sunt sigur că sunt mulți iubitori ai tenisului de masă ............ aș vrea să organizați dumneavoastră un astfel de turneu ........ și noi toți să fim numai lapte și miere.......... până atunci ....... vă doresc succes și spor la joc ................:geek:

Multumesc frumos. Aici este meciul integral. Acum l

Grupa noastră a fost ...... deosebită ...... ciudată ... având în vedere că cel mai bun a ieșit .........
Sper să ne revedem !

- - - Actualizat - - -
Marian vezi cum vi pregatit pe 5.03''16. rucsacul sa fie plin!
Cu stima.

Aveti si dvs. dreptate dar atunci cand la ora 13.30 incep 8 grupe inferioare la Open si 10 grupe superioare la Incepatori, in sala sunt 20 de mese si trebuie sa inceapa si 12 grupe superioare la Avansati
Consțanța este un mare oraș ....... sunt sigur că sunt mulți iubitori ai tenisului de masă ............ aș vrea să organizați dumneavoastră un astfel de turneu ........ și noi toți să fim numai lapte și miere.......... până atunci ....... vă doresc succes și spor la joc ................:geek:

este aritmetica , ce naiba.
Daca e vorba de ”aritmetica”, atunci sa facem niste socoteli ....
Intr-o grupa de 6 se joaca 15 meciuri deci ... 15 ”incalziri” inmultit cu ... sa zicem 8 min (deci nu cu
15 cat am scris mai inainte), inseamna 120 min = 2 ore = timp uneori suficient sa se termine o grupa
de 4 din superioare. Sa ne intelegem, sunt adeptul ideii de a se se juca cat mai cursiv, fara pauze prea
mari intre meciuri pt ca si eu fac uneori deplasari de cate 4-5 ore pe drum si cumulat cu timpul de concurs ....
Dar am constatat ca in unele grupe si meciuri, lucrurile se pot imbunatatii prin simpla interventie a ”unei persoane”
si consider ca cea mai indicata ar fi cea din fruntea grupei. Colateral sa-ti mai spun si ca un anumit meci de la
Incepatori a durat cat 4 ( PATRU, NOTA BENE ) meciuri de la Open. DECI ....

- - - Actualizat - - -

La ”incalziri” se pot trece si timpii de deplasare pana la masa si cautatul concurentilor prin sala ... etc.. etc

Consțanța este un mare oraș ....... sunt sigur că sunt mulți iubitori ai tenisului de masă ............ aș vrea să organizați dumneavoastră un astfel de turneu ........ și noi toți să fim numai lapte și miere.......... până atunci ....... vă doresc succes și spor la joc .............

Domnul meu, eu nu organizez si nu voi organiza turnee. Sunt oameni care fac acest lucru foarte bine si ii apreciez pe toti. Acesti oameni isi asuma responsabilitati si muncesc foarte mult din pasiunea pentru tenisul de masa. Eu nu vroiam sa-i critic pe organizatori, ( il apreciez foarte mult pe domnul Bodeanu si am participat si voi participa cu placere la turneele organizate de dumnealui ) , vroiam doar sa fac niste sugestii care, dupa parerea mea, ar fi benefice.

Deoarece nu vreau sa transform aceasta discutie intr-o polemica eu ma voi abtine sa mai fac comentarii la acest subiect.
Va asigur de toata stima si consideratia mea chiar daca nu sunteti de acord cu mine.
Dan

Intr-adevar, pentru evitarea ''timpilor morti'' liderul grupei ar trebui responsabilizat prin regulament de catre organizatorul competitiei ca, atunci cand e posibil si se gaseste o masa libera alaturata sau prin preajmă sa organizeze un alt meci din grupa respectiva ! Si as mai propune ceva: de dorit ar fi ca fiecare participant la meciurile din grupe, sa aiba obligativitatea de a sta cu toata grupa la masa respectiva (pana la ultima partida !) unde se organizeaza meciurile pentru a nu fi cautat prin sala minute bune si pentru a nu-i incurca (prin venirea la masa de joc) si pe ceilalti competitori care joaca, timp in care toate meciurile din grupa sa stagneaza si sa nu plece decat strict pentru mersul la toaleta. In felul acesta (si facand apel la putina constiinta din partea fiecarui participant la competitie) s-ar scurta considerabil ''timpii morti'' dintre meciuri iar turneul nu cred ca s-ar mai intinde pana tarziu in noapte terminandu-se la o ora rezonabila...

George,sefii de grupa se schimba permanent,iar ei nu fac parte din staff-ul organizatoric. Ei vin sa joace, nu sa se implice in organizare . Asta e traba celor de la butoane! Parerea mea!

nu sa se implice in organizare
Da, Liviu dar cand la masa lor se fac incalziri si de cate 15 min, sau pentru ca ”nu se implica”, se
fac schimburi de mingi si de altii din alte grupe sau de altii care au iesit deja din concurs cum ar putea
sau cum ai vrea tu ca organizatorii sa afle acest lucru !! In plus eu cred ca o asociatie prieteneasca cum
este Amaturul cere pana la urma implicarea tuturor in buna desfasurare a ”fenomenului” ... Parerea mea ! ...

Back
Sus