zugravu mircea
junior
Se retrage Tirdea Ionuț -Tecuci (avansați).Succes participanților!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună seara, am o întrebare fără a dori să deranjez dar jucătorii de la Hobby:Caranfilean Eduard și Cuciureanu Daniel nu ar trebui sa fie la avansați? Nu li s-a actualizat MP-ul sau nu știu eu să îl calculez?!
Scuze dacă am greșit ...
O seară bună.
Domnul Ciprian ....eu nu știu sa îl calculez nici pe al meu ( nu ma interesat niciodata ) și dumneavoastră îl calculați și pe al altora .Felicitari si pt faptul ca sunteți cel.mai activ de pe acest forum în ultimele 2 luni ..și o spun fără sa fac mișto.
Bună seara, am o întrebare fără a dori să deranjez dar jucătorii de la Hobby:Caranfilean Eduard și Cuciureanu Daniel nu ar trebui sa fie la avansați? Nu li s-a actualizat MP-ul sau nu știu eu să îl calculez?!
Scuze dacă am greșit ...
O seară bună.
5.4 (A+)
5.8 + 7.3 +7.3 + 6.8 + 10.6 + 13.7 = 51.5 - (5.8 + 6.8) = 38.9 p (4 turnee)
9.7 (B)
Total 54 p / 6 turnee -> MP = 9
Așa învăț și eu să calculez.
Adică încerc
Ok. Multă baftă la turneu!
Seară bună!
Caranfilian Eduard
6.5 + 5.3 + 7.6 = 19.4 - 5.3 = 14.1 (A+)
7.2 + 5.4 + 5.2 + 8.2 + 5 + 14.1 + 5.5 + 4.8 + 15.9 + 15.7 + 12.5 = 99.5 - ( 5 + 4.8 ) = 89.7 p (9 turnee)
13.9 (B)
Total 117.7 p / 12 turnee -> MP = 9.808(3)
Multa bafta si tie la turneu ! Seara buna !
Scuze dacă am greșit ...
O seară bună.