AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PLOIESTI - Tel George Junior –11/12.02.2023

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
De modificat la urmatoarea actualizare:

126. Mihalcea Stefan Tiberiu, Novaci GR, 5001 - 0​---------Mihalcea Stefan Tiberiu,Bucuresti.(
Mihalcea Stefan Tiberiu - Bucuresti.jpg
- Mihalcea Stefan Tiberiu, Bucuresti - mp 16.05, A)
127. Petrache Claudiu, Bucuresti, 5002 - 0​------------Petrache Claudiu ,Branesti,IF.(
Petrache Claudiu - Branesti.jpg
- Petrache Claudiu, Branesti - mp 12.43, A)

Am și eu o întrebare, dacă poate cineva să lămurească? La început pentru locurile 5-8 sau afișat 12,3 puncte iar acum sunt afișate 10,3 puncte. Este vorba despre turneu de categoria A de la Teiuș. La Alba Iulia și la toate turneele de categoria A sau dat 12,4 puncte. Îi mulțumesc anticipat celui care mă poate ajuta cu această informație.

Am și eu o întrebare, dacă poate cineva să lămurească? La început pentru locurile 5-8 sau afișat 12,3 puncte iar acum sunt afișate 10,3 puncte. Este vorba despre turneu de categoria A de la Teiuș. La Alba Iulia și la toate turneele de categoria A sau dat 12,4 puncte. Îi mulțumesc anticipat celui care mă poate ajuta cu această informație.

A fost o greseala la afisarea in avans a punctelor ( pentru locurile 1-8 ), cand am facut clasamentul lunii am corectat-o.

... uitasem de modificarea anuntata acu' o luna:

Incepand cu turneele din ianuarie si clasamentul de la sfarsitul lunii, se modifica grila de punctare astfel (evidentiat cu rosu):

http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info

Turnee A si A+
  • Loc 1 = MT[SUB]1-4 [/SUB]+ 6 + x
  • Loc 2 = MT[SUB]1-4 [/SUB]+ 4 + x
  • Loc 3-4 = MT[SUB]1-4[/SUB] + 2 + x
  • Loc 5-8 = MT[SUB]5-8[/SUB] + 1 + x
  • Elite: x=0;
  • Open, Avansati: x=2
  • Hobby: x=1

... varianta veche a fost: Open, Avansati, Hobby: x=3

Back
Sus