sorin_client
Echipa AmaTur
MP-ul 20,5 !!!bujoreanu nicu-amatori-falticeni
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
MP-ul 20,5 !!!bujoreanu nicu-amatori-falticeni
Au fost ceva probleme tehnice, de-asta n-a putut Dan sa va puna la curent cu noutati.
Din cate stiu, cei 4 semifinalisti de la amatori sunt:
1. Ciobanu Gabriel
2. Ilies Ioan
3. Nemaciuc Mihai
4. si cred ca Avram Gabriel
La open:
1. Cozma Catalin
2. Orza Catalin
3. Marcu Vasile
4. Tiganas Mihai
Sunt de remarcat progresele celor 2 pe care am avut onoarea sa-i avem ca cursanti la Tabara Bucovina si Tabara de la Brașov (Mihai) ,unde am remarcat urmatoarele.Dorinta extraordinara de a participa la toate fazele antrenamentelor (incalzire,teme la masa de joc,cutie,conditie fizica ,streching )a lui Alex,care cred ca, este un autodidact,si in continuare ,cind are timp pune in practica cele invatate in tabara ,lucruri care de altfel dau rezultate.(Cred ca anul terminal il tine in aceasta perioada departe de masa de joc,dar ma bucura sa il vada ca participa la turneele din zone)Bravo Alex.Cit despre Mihai care se vede ca are rezultate din ce in ce mai bune,este si urmare a unui numar mare de ore care le petrece jucind tenis,in deosebi cred ca f.multe partide,de unde si maturitatea asta in joc,un autodidact precoce ,dar supravegerea unui antrenor nu iar strica.Bravo Mihaita.Sprijinirea mea directa sau indirecta alaturi de coordonatori Amatur a trupelor de copii,a turneelor de copii,a taberelor se fac simtite rezultatele prin acestia.O mai buna implementare,coordonare si gestionare a accestui scop,sustinerea tinerilor prin diverse programe cred ca ar inlatura polemicile la nivelul Bugetului Amatur.Al vostru EMIprecum si progresele remarcabile ale tinerilor Aga Alex si Nemaciuc Mihai